Follow by Email

Ylenpalttinen Riad Fes Medina Marokko La Maison BleueLa Maison Bleue
La Maison Bleue pidetään yhtenä ylellinen majoituspaikkoja Fes, päärakennus tarjoaa rauhaa ja kauneudesta keskellä vilinästä yksi vanhimmista muurien ympäröimä kaupungeista maailmassa.
Ominaisuudet
La Maison Bleue sydän on kolme Marokon Kampaamoketjut ympäröimällä sisäpihalla. Hotellissa on kattoterassi ja Kirjasto, jossa historialliset kirjat, kirjeitä kirjoitettu kalligrafiaa ja öljymaalaukset.
Huoneita
La Maison Bleue on viisi deluxe huonetta ja yksi yhden hengen huone. Jokaisessa huoneessa on kylpyhuone, Puhelin, televisio, internetyhteys, Ilmastointi, Minibaari ja tallelokero.
Ravintola
Nauttia herkullinen Marokon Aamiainen sisäpihalla ja kynttilänvalossa salon herkullisia marokkolaisia ruokia illalliseksi. Jokainen ruokalaji tarjoillaan tarjoilijat perinteinen Marokon pukea kaikki perinteisen Marokon koristeet kuten Marokon salaattia, leivonnaisia ja minttuteetä.
Riad Maison Bleue
Tämä 1800-luvun talo sijaitsee yksi historiallisimmista alueista vanhan medina, juhlitaan Arabo-Andalusion arkkitehtuuri. Perinteisesti koti tärkeä tuomarin ja professori teologia, Moulay Bel Pauliina El Alaoui oli myös kuuluisa marokkolainen filosofi Aziz Lahbabi syntymäpaikka.
Ominaisuudet
Riad Maison Bleue koostuu kolmesta toisiinsa pihoilla. Tärkein sisäpihalla, jossa on uima-allas ja puutarha, ympäröi kolme deluxe-huoneita ja maurien salon. Riad on myös kolme Terassi, joista jokaiselta on upeat näkymät.
Huoneita
Majoitus sisältää 11 deluxe-huonetta ja 2 standard-huonetta. Jokainen huone on varustettu oma kylpyhuone, Ilmastointi, Puhelin, televisio, internetyhteys, Minibaari ja tallelokero.
Ravintola
Nauti perinteisiä kotitekoisia aterioita tarjoillaan viehättävää lämpimällä tai katetun sisäpihan aikana kylminä kuukausina.
Yksityinen Majoitus
Riad Maison Bleue tarjoaa yksityistä Majoitus Pavillion de l'Astrolabe, joka koostuu 4 deluxe-huonetta ja 1 huone. Nämä huoneet, 2 maurien salongit, keskittynyt yksityisellä sisäpihalla suihkulähde.
Spa
La Maison Bleue spa tarjoaa perinteisiä vartalo, Sauna, hierontaa ja aromaterapiaa. Voit nauttia erilaisia hierontoja ja hoitoja erilaisia terveys- ja etuja. Hierontoja ja hoitoja ovat virkistävä hierontoja, itämainen jalkahieronnasta, perinteinen saippua pensaikkoa, löylysauna, savea ja henna kääreitä ja paljon muuta.
La Maison Bleue Spassa on Hoitohuone, kuntosali ja rentoutumishuone (on upeat näkymät Fes).