Follow by Email

Marokko kiehtovimmista maaKahden kulttuurin välillä kahden maanosan risteyksessä Marokko paljastuu taiteilijoita edistä itsetutkiskelun taiteellisen tai henkilökohtainen kokemus. Aikana yksi hänen matkustaa Jacques Majorelle kirjoitti: "On skenejä tällaisen realismin yksi unohtaa aikaansa ja mennään itsensä Livingin keskiajalla".
Marokko ansaitsee parempaa kuin yksinkertaista matkan eri ja loistoa. Tulee unohtumaton niille, joilla on vähän aikaa tai jotka haluavat vierailla tärkeimmät nähtävyydet ovat seuraavat.
Vuoristot ja kulkee Marokon ovat erityisen houkuttelevia kontrastin luonnon ja monimuotoisuuden. Monimuotoisuus maa on mahdollista lähestymistapaa, joka vastaa jokaisen mahdollisuutta vuodenajan mukaan. Toubkal (4165m) on korkein huippu Pohjois-Afrikan ja sen nousu on edelleen ylivoimaisesti eniten appreciated. Anti Atlas okran tai sinertävä tienoilla on epätavallinen maisemia ja on äskettäin löydetty Länsi retkeilijöille. Kyseeseen vaelluksia: Muuli-back, maastopyörä tai kamelin toimituskirjoista yöpymisen vuoristomökissä tai bivouac reitti ja kauden mukaan.
Koillis-kaupan tuulet, jotka puhaltavat Atlantin rannikolla on erittäin arvostettu kohteet surffaajien. Essaouira on tunnetuin, mutta on myös Mehdia, Taghazoutissa, Minleft ja Sidi Bouzid. Rannikolla arvostat hidas, ystävällinen vauhtia rannikon elämään yhdessä jännitystä vesiurheilu. Purjelautailijaa saavat Essaouira ja Dar Bouzza rannalla eteläpuolella Casablanca. Ja äskettäin, Kite Surfing on saavuttanut suosiota näinä unelias, mutta kuitenkin hurmaava kaupungeissa. Hiihto Oukaimden (75km kohteesta Marrakech) Atlas. Intohimoinen laskettelijoille mikä voisi olla jännittävää kuin Hiihto Afrikassa! Oukaimden talvella hiihtokeskus sijaitsee korkeudessa 2600 m ja on avoinna Tammikuusta huhtikuuhun. Se tarjoaa rinteet kaikentasoisille 300 hehtaaria. Michliffen hiihtokeskuksen lähellä Ifrane on enemmän vaatimatonta, mutta tarjoaa silti paljon kokemusta Atlas-vuorille. Lunta kausi Oukaimden tarjoaa käsi liitely, rock kiipeilylle tai patikoinnille.
Marokko on tunnettu sen kauniista golfkentistä jossa säännöllisesti kansainvälisiä turnauksia järjestetään. Harrastajille se on tilaisuus yhdistää urheilu ja löytö ympäri vuoden. Atlas-vuoret taustalla ja palmujen ympäröimä serenity maisema rauhoittaa hermoja jälkeen satunnaisesti väliin!
Kävelylle labyrintti souks (kaupat ja kauppias karsinoissa) voi joskus osoittautua haaste, mutta eksyminen niitä on ilo. Kokeile vaihtokaupassa jos haluat tehdä ostoksia. Se on hyvin juurtunut perinne arabimaissa mutta voi muuttua painajaiseksi, jos et tiedä tavanomaisen hintoja. Alustava vierailu osuuskunnan tai hyviä neuvoja paikallinen osoittautuu hyödylliseksi välttää ryhdytty typerys.
Musiikki on kansanperinne perinteitä ja on tehty eri vaikutteita (andalusialainen, Afrikan tai maaseudulla). Musiikki on kaikkialla läsnä juhlat ja seremoniat vaan myös kadulla. Anna itsesi saada runoutta tai nykiminen musiikin festivaaleilla (Katso agenda), on tarjolla tahdissa lumoissa osapuolten ja toreilla.
Marokkolaisia ruokia, sanotaan olevan yksi maailman parhaista rikkaus on silkkaa iloa aisteille. Useita ainesosia tagines ja makeutta kakut ovat niitit marokkolaiset ruuat ei ole luovuutta.
Voit nauttia pieniä ravintoloita ja kuuluisa taulukot paljon erilaisia hintoja. Paikkoja, jotka houkuttelevat liikaa turisteja on vältettävä, sillä ne saattavat jättää sinut mauton muistoksi marokkolaisia ruokia.
Marokko on maa vuoret. Korkean tason syistä kattaa yli 100.000 km