Follow by Email

Interessante steder i MarokkoEn behagelig kulturchok venter dig, når du ankommer i Marokko. Det er så kulturelt rige, som det er geografisk forskellige og kan ikke undgå at imponere. Besøg nogle af dets byer og landsbyer og oplever generøsitet af sin befolkning vil efterlade dig hooked, da jeg var af arabisk oplevelse.
Fez
Fez er livlige kulturelle og åndelige centrum i Marokko.
Hovedattraktionen er den middelalderlige Medina i den farverige gamle by, som har været konstant beboet siden det 10 århundrede. Det er optaget med traditionelt klædt marokkanere, og rige med støjen fra køb og salg, tilslørede kvinder om deres arbejde og klokken ringer vand sælgere.
En guidet tur er den nemmeste måde at tackle den summende hive, der er traditionelle Fez, men hvis du er modig, du kan forhandle de små gyder, alt for smalle til biler mens risikere at få tabt og derefter studehandler med en lokal ledes tilbage ud!
Garverier: Et besøg i souks vil føre til et besøg i Fezs berømte garverier, hvor en af de ældste kunst i verden er praktiseres for at producere blød læder karakteristisk for Marokko.
Du skal bruge en stærk mave for lugter afgives under hærdning, mens du ser ned på den fascinerende garvere gården og dens imponerende kar af forskellige farvede farvestoffer og bunker af skind. Åben 9-6, afgiftsfritagelse.
Synspunkt: Det bedste udsigtspunkt over den gamle muromkransede by er fra den ødelagte Merenid grave på en bakketop øst for byen. Herfra kan du se skyline med sin overflod af parabolantenner og en generel masse paladser, grøn-overdækket hellige steder, garverier, samt de tilstødende Karaouine moske.
Moulay Idriss ll: I dybet af den gamle by sidder i helligdommen, der huser resterne af grundlæggeren af byen Fez, Moulay Idriss II. Det er en af de helligste bygninger i byen. Ikke-muslimer kan ikke komme ind, men du kan skimte inde for at se saint's tomb, som er modtager konstant hengiven besøg fra grupper af kvinder, der brænder stearinlys og røgelse.
Marrakech
Gå gennem stræder og souks af Marrakech, især i Medina af den gamle by, er det nemt at tro, du er blevet transporteret tilbage i tiden til "Arabian Nights".
Det er denne fortryllende stemning, der bringer tusinder af turister til de mest besøgte af marokkanske byer.
Medina er kendetegnet ved meget støj, stress og jag med håndværkere og håndværkere gå om deres daglige opgaver af klud døende, kobber, slå eller læder arbejde, samt herbalists, parfumefabrikanter og slipper beslutningstagere.
Snedækkede toppe over Atlas-bjergene danner en smuk kulisse for byen, selv om de ofte skjules af varme haze.
Djemaa el-Fna: I hjertet af Medina. Det er en uregelmæssig 'square' og et samlingspunkt for handling hvor turister flokkes til at opsuge den travle atmosfære. Turisme, dog forkælet ikke, men snarere føjet til det samlede billede.
Marrakech har et moderne side med sin luksushoteller, banker og gader sprænger med scootere, mens det blander ubesværet med fortid i den gamle by.
Marrakech blev grundlagt i 1062 af Youssef bin Tachfine Almoravide-dynastiet, og hans søn perfektioneret byen ved at bringe arkitekter og andalusiske håndværkere fra C