Follow by Email

Viisi Fun Muistettavaa sisällä Fez-hotelliKeskiaikainen kaupungilta Fez Marokossa on nähtävyyksiä ja ääniä, joka voi todella parantaa tämän sairauden Aktiivisimmat matkustavat pelko siitä – ikävystyminen. Jos sää on hyvä ja mielentilaan on joitakin todellisia seikkailuja, ulos Fez hotellihuoneessa ja nähdä henkeäsalpaava nähtävyyksiä kuten Bou Inania Madrassa ja Merenid haudat. Pysähtyä medina ostaa Marokon kohteita, jotka voit lahjoittaa ystävillesi takaisin kotiin. Pelonsekaista kunnioitusta kun katselet Marokon käsityöläisten perinteisesti käsitellä nahan kaupungin tanneries. Myös runsaasti jännittäviä aktiviteetteja ja innostava kuormittajat odottavat Fez-hotellin ulkopuolella ei ole mitään keinoa voit olla ilkeä kynnet ikävystyminen.
Kuitenkin mitä jos sää ei voit kokea elämyksiä ja hienouksia odottaa ulkopuolella Fez hotellihuoneen? Tai mitä jos et ole tuulella haasteisiin Fez matka mutta silti innolla hauskasta päivästä? Älä huoli, tapauksessa vaikea ikävystyminen setit, kokeile yksi tai useampi näistä viisi hauskaa tekemistä sisällä Fès Majoitus:
1. uppoutua kirjan
Lopuksi on sinulla on mahdollisuus lopettaa että kirja alkanut lukea samalla lennolla, mutta piti laittaa alas antaa tietä niitä Marokko retkiä. Lukeminen on aina ihana harrastus. Vain kirja on kyky tuoda sinulle paljon maaginen paikka vain yksinkertaisesti käännetään sivua. Ei ole mitään lukemaan? Kokeile Mark Ellingham "karkea opas Marokkoon".
2. käytännössä kulinaarisia taitoa
Jos olet koskaan yrittänyt valmista itse ennen, tämä on jännittävä asia tehdä. Löytää resepti yksinkertainen Marokon ruokalaji Internetissä ja teeskennellä kuin olet Marokon versio Iron Chef. Muistaa jotta harjoittaa ohjeet tarkasti, joten voit keksiä ruokalaji, joka voi olla todella ylpeä. Tarjota oman matkustaa ystäväsi ja pyydä palautetta.
3. Yhdistä Blogosphere
Matka-päiväkirja on on matkailijoille. Matka kokemuksia ja ideoita voisi olla hyödyllistä muille. Se on myös kätevä tapa kertoa perheen ja ystävät tapahtumia on tapahtunut sinulle pitkin matkaa. Vierailevat muiden blogeja voi myös tarjota inspiraatiota tulevaisuudessa virkaa. Se voi jopa olla tie rakentaa uusia ystävyyssuhteita. Voit tehdä tämän, varmista varata Fez-hotelli, joka on luotettava Internet-yhteys.
4. Pelaa urheilupelejä
Useimmat Marokko Majoitukset on vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, että voit käyttää mukaan mieleisekseen. Tenniskenttiä, uima-altaat ja golfkentät ovat tavallista Palvelut Fez-hotellissa. Mukana itse nämä urheilu voi olla hyötyä sinulle kahdella tavalla: yksi, se voi auttaa sinua paeta tylsyydestä; ja kaksi, se voi olla hyödyllistä terveydelle.
5. voit uppoutua järkevää matka
Kun olet nauttinut Fez kiehtovia maisemia silmäsi, on aika antaa korvia laukaus suosikkikappaleitasi. Mitä musiikin tyylilaji olet, laulun kanssa kiva rytmi ja syke ei koskaan tuoda rentouttava tunne kehon ja sielun. Joten mitä sinä odotat? Tartu suosikki CD, paina play, ja äänenvoimakkuutta. Varmista vain, älä häiritse Fès Hotellin asukkaat vieressä!