Follow by Email

Overdådige Riad i Fes Medina Marokko La Maison BleueLa Maison Bleue
Hovedhuset af La Maison Bleue, betragtes som en af de mest luksuriøse steder at bo i Fes, byder på fred og skønhed midt i det pulserende liv i en af de ældste walled i byer i verden.
Funktioner
Hjertet af La Maison Bleue er en gårdsplads, omgivet af tre marokkanske saloner. Det har også en tagterrasse, og et bibliotek med historiske bøger, breve skrevet med kalligrafi, og smukke oliemalerier.
Værelser
La Maison Bleue har fem deluxe værelser og ét enkeltværelse. Hvert værelse er udstyret med badeværelse, telefon, tv, internet, air-condition, minibar og safe.
Spisning
Nyd lækre marokkanske morgenmad i den indre gårdhave, og lækre marokkanske retter i et romantisk salon til middag. Hver skål vil blive serveret af tjenere i traditionelle marokkanske påklædning med alle traditionelle marokkanske tilbehør såsom marokkanske salat, kager og myntete.
Riad Maison Bleue
Dette 1800-tals hus, beliggende i et af de mest historiske kvarterer den gamle medina, er en fejring af Arabo-Andalusion arkitektur. Historisk hjem af en vigtig dommer og professor i teologi, Moulay Bel Arbi El Alaou, det var også fødestedet for den berømte marokkanske filosof, Aziz Lahbabi.
Funktioner
Riad Maison Bleue består af tre sammenhængende gårdhaver. Den største gård, som har en swimmingpool og have, er omgivet af tre deluxe værelser og en maurisk salon. Riad har også tre terrasser, hver med en fantastisk udsigt.
Værelser
Indkvarteringen omfatter 11 deluxe værelser og 2 standard-værelser. Hvert værelse er udstyret med eget badeværelse, air-condition, telefon, tv, internet, mini bar og sikker.
Spisning
Nyd traditionelle hjemmelavede måltider serveres på de dejlige terrasser når det er varmt, eller i den overdækkede gårdhave i de koldere måneder.
Privat overnatning
Riad Maison Bleue tilbyder privat indkvartering, Pavillion de l'Astrolabe, som består af 4 deluxe-værelser og 1 standardværelse. Disse værelser, samt 2 mauriske saloner, er centreret omkring en privat indre gårdhave med et springvand.
Spa
La Maison Bleue spaen traditionelle behandlinger, tyrkisk bad, massage og aromaterapi. Du kan nyde et udvalg af massager og behandlinger for forskellige sundhed og afslapning fordele. Massage- og skønhedsbehandlinger tilbydes omfatter toning massage, orientalske fodmassage, traditionelle sæbe scrub, body masker, ler og henna wraps og meget mere.
La Maison Bleue spaen behandlingsrum, et fitnesslokale og et afslapningsrum (med vidunderlig udsigt over Fes).