Follow by Email

Essensen af Marrakech MarokkoKun et par timer fra Europa er et sted, hvor du vil undre sig over de seværdigheder og lyde fra et fjernt land. Med en rig historie, eksotiske eventyr, udendørs basarer og en utrolig blanding af kulturer, vil Marrakech uundgåeligt forføre hver af dine sanser i en meget gribende måde. Sammen med den spektakulære natur, vil kræsne rejsende blive øjeblikkeligt lokket af magien i Marrakech.
I århundreder, har jord Marokko tiltrækker rejsende på jagt efter eventyr og eksotiske muligheder. Byen Marrakech ligger ved foden af det snedækkede Atlas Mountains kun en time væk, og udflugter er eventyrlysten og i traditionel marokkansk stil: luksus camping i beduin telte, en kamel rejse bly af nomad guide gennem klitter, horseback riding gennem Atlas foden hvor gamle campingvogne gennemkøres, eller cykling gennem smuldrende 1500-tallet ørken kasbahs (gamle dele af en by).
Du kan besøge en traditionel Berber landsby, tage en dag vandretur eller trek Mount Toubkal, det højeste bjerg i Nordafrika. Hot air ballooning tillader dig at tage i steder, hvor en forskelligartede landskaber – en smukke bjergkæder med klippe-hængende landsbyer, smaragd tonet søer, og højtliggende græsgange.
Der er masser af muligheder for at shoppe souks (markeder) og udforske gyder i denne virkelig romantiske by. En gamle hovedstad, Marrakech tilbyder det største traditionelle marked i Marokko og den travleste square i hele Afrika. Udforskninger skal gøres til fods, cykel eller hestetrukne vogne i den labyrintiske baggyder i gamle medinaer, hvor eksotiske krydderier svæver gennem overfyldte smalle butiksfacader fristende at gøre nogle alvorlige lejlighedskøb shopping.
Souks vise farverige keramik og tæpper og sædvanlige kreationer af apotekeren varer, kosmetik, urter, smykker, læder, parfumer og tøfler, alle traditionelle råvarer i dette arabisk land. Slange charmers, jonglører, musikere og dansere linje souks for at underholde og ærefrygt turister og lokale både.
I et land fuld af vidunderlige overraskelser er der mange top Luksushoteller i Marrakech, forskelligartet som landskabet i Marokko.
Hivernage Hotel & Spa, beliggende i hjertet af Marrakech, er et storslået hotel omgivet af frodige haver og en fantastisk udsigt over Atlas-bjergene. Højt til loftet, marmor søjler og ekstravagante tekstiler give dette hotel sin karakter.
Amanjena Resort, som kan oversættes til "fredelig paradis" blev bygget i 2000, og er først af Aman Resort på det afrikanske kontinent. Kendt for at tilbyde eksklusivitet og privatliv, ligger denne resort i en oase af palmer og modne oliven.
Hotel La Mamounia har en hel ry, i år tidligere, for udførelse statelige middage som mænd klædt i toppen hatte og haler og kvinder, pyntet med juveler, bar lang aften kjoler. I øjeblikket lukket gennem 2007 til omfattende renoveringer, dette hotel er beliggende i rolige haver næsten tre hundrede år gammel, og er kendt som en af verdens fornemste og mest udsøgte hoteller.
Marrakech er kendt som den røde by eller på arabisk som Al Medina al-Hamra, på grund af sin steg tonede bygning. Med den gamle bydel (medina) og den moderne storby anslås befolkningen til omkring to millioner.
Riads (urban huse) ligger omkring en indre gårdhave og haven, og repræsenterer en traditionel bolig sted hvor beboere ca n finde fred fra protester over byen. Lokale er venlige, og deres krævende livsform en konstant kilde til forundring. Mænd shuffle rundt i hætteklædte kapper og begynde hver dag med en spændende kald til bøn på den lokale moske.
At blive en del af denne kultur er uundgåelig. Det er en ære at deltage i en familie til at spise i en privat riad at spise lækre, langsomt kogt tajiner af lam og flad marokkanske brød. Drikke af myntete er sædvane, som er den eksotiske art af mavedans. Spise couscous, er socialt samvær og simpelthen gennemvædning op gæstfrihed en del af et typisk marokkansk dag.
Kom og se, hvad dette magiske land har at tilbyde, fra kulturelle udvekslinger til eventyrlystne ekspeditioner, og fantastiske solnedgange, der viser et kalejdoskop af farver. Fra de sneklædte Atlas bjerge til de endeløse ørkenens sand, opleve et land af dramatiske kontraster og en ægte gæstfrihed. Den rige historie og traditioner af denne gamle land tilbyder noget for enhver smag. For ren og skær mangfoldighed, ville det være svært at forestille sig en mere perfekt destination end Marrakech.