Follow by Email

Beroligende aromaterapi på din favorit Marrakech RiadDet er rigtigt, at de virkelige eventyrere aldrig miste entusiasme retning går steder, kan vi ikke benægte det faktum, at rejse er en anstrengende aktivitet, der kan frarøve os ud af energi. En eksotisk destination som byen Marrakech i Marokko kræver alle rejsende at være motiveret ikke kun med blotte passion for rejser, men også med et godt plejet krop og sind. En simpel hvile og sove i en Marrakech Riad er ikke nok til at trøste en rejsende krop drænet ud af energi og kraft. Så hvordan du fuldt genoprette magten for dit sind og krop mens inde en Marrakech Riad? Svaret er kun en snuse væk.
Aromaterapi, er ifølge encyklopædi Britannica, en "terapi ved hjælp af æteriske olier udvundet af plantematerialer fremme fysiske, følelsesmæssige og åndelige sundhed og balance". De ekstraherede olier, som hovedsageligt kom fra duftende blomster, er i stand til at bringe en beroligende og afslappende følelse, der kan lindre din krop, sind og sjæl fra stress og træthed, at enhver rejseaktivitet kan bringe. Vil du vide at nogle Marrakech Riad hammams er hjemsted for tre sjældne typer af æteriske olier, der har mange gavnlige egenskaber? Hvis ikke, så Læs videre så du vil vide hvilke æteriske olie din krop har brug for i øjeblikket:
1. Atlas cedertræolie æterisk olie
Den plante, der giver denne æteriske olie kan kun findes i Marokko, især nær området Atlas bjergene, hvilket forklarer navnet. Atlas Cedarwood olie er klar, så det blander godt med rose og cypress olier. Det har en rig, træagtig og varig aroma, der gør det en favorit ingrediens i høj kvalitet parfume. Det er bevist, for at forbedre cirkulationen af blod og kan hjælpe med at forhindre urin-sygdomme. Mennesker med fedtet hud kan drage fordel af denne æteriske olie, fordi når først anbragt, den regulerer produktionen af sebum eller den olieagtig substans af vores hud. Mange tilfredse, Atlas cedertræ æteriske olie forbrugerne i Marrakech Riad hammams hævder, at olien reducerer angst og beroliger sindet.
2. afstand Essential Oil
Spanien og Marokko er topproducenter af dette væsentlige olie udvundet af en plante, der tilhører familien af stedsegrønne træer. Det er også omtales som Sweet Bay og Laurel. Denne urt, som plejede at være et symbol på mod og visdom i den romerske periode, underkastes dampdestillation til udvinding af olie. Bay olie lindrer muskelsmerter, gigt og andre generelle krop ømhed. Mennesker med tyndere hår bør drage fordel af den særlige egenskab for Bay olier, der fremmer hårvækst. Hvis du er i en Marrakech Riad hammam, bede om massører til at give dig en massage med denne æteriske olie, der kommer med den søde duft af Ylang-Ylang eller enebær ekstrakter. En behagelig massage ved hjælp af den Bay olie vil helt sikkert forberede dig til mere spændende Marrakech rejseeventyr.
3. Argan æterisk olie
Sydvestlige Marokko er det eneste sted hvor du kan finde Argan, det træ, der producerer den frugt, der giver ud den dyrebare arganolie. Hvis du er en hudpleje bevidste rejsende, anbefales det, at du beder massører i din Marrakech Riad hammam gælde Argan æteriske olie på din hud på grund af dens regenerativ ejendom; hvilket betyder at det har evnen til at genaktivere celler, der kan gøre din hud ser yngre og raske. Slette disse uønskede rynker ved at anvende en lille mængde af denne E-vitamin-rige æteriske olie på dit ansigt. Den forfriskende duft af arganolie er også en dokumenteret stress-anfaldsmedicin.
Du ser, en Riad i Marrakech ikke er kun en enkel marokkanske overnatning. Det kan også være et sted, hvor du kan få en afslappende aromaterapi-oplevelse.