Follow by Email

8 reasons To Marrakech rakastua matkustaa

Vain alle Afrikkalainen Atlas korkea vuorijono on punainen kaupunki Marokko tunnetaan Marrakech. Kulttuuri, joka on kasvanut niin elinvoimainen, vapaa ja puhdas, joka olisi tiennyt että keisarillinen kaupunki aloitti vain toinen pysähdys keskiaikainen asuntovaunuille? Kuitenkin huolimatta vaatimaton alku sinun vielä sido maaginen loitsu lämmöllä ihmiset, inspiroiva historian ja värikäs perinne. Seisoo keskellä punainen muurien, tiedät varmasti että olet ajaton paeta Marrakech matkailu. Mutta saada matkan irti tämä mukaansatempaava eksoottinen kohde tässä on alkuun kahdeksan asioita ei uskalla menettää Marrakech Matkailu:
1. koe muistoja vanhan kaupungin.
1200-luvulla seinät, jotka ympäröivät medina on mieleen antiikin kamppailut ja taistelut, jotka tapahtui Marokossa. Kiertävät vanhoja linnoituksia, gates ja parkituslaitokset Marrakech Matkailu on hyvä kuvausmahdollisuus matkailijoille. Ei vain, että voit myös nauttia modernin kaupungin keskellä hyvin säilynyt pyhäinjäännöksiä, luonnon ihmeitä ja arkkitehtuurin kappaletta menneisyyden kutsuva henki. Ystävällisiä ihmisiä ja vilkkaan toiminnan nurkan nautit joka hetkestä tämän kokemuksen.
2. get lost väkijoukko Djemaa el Fna.
Tämä suuri aukio, joka sijaitsee vanhan kaupungin sydämessä on täynnä liikaa silmälasit ja yllätyksiä. Ostokset käärme viehättävä bargain joudut koskaan tylsää Marrakech matkailu. Avaa silmäsi monia asioita, jotka sisältävät jongleeraus toimia, musiikkiesityksiä sekä vatsatanssia. Ei edes tarvitse huolehtia menettää matkalla takaisin hotelli. Niin pakahduttavan paljon, koska se voi olla, square tarjoaa sekä käämitys pakenemaan mielenkiintoisia sivustoja ympäri kaupunkia.
3. Ota hengellinen perääntyä.
He sanovat, että maksaa käynti moskeijoita, kirkkoja, suosittuja polkuja ja muualla palvonnan on ihana Marrakech matka kokemus, joka voi olla elämää muuttavia. Niille, jotka vain haluavat tyydyttää heidän Mielenkiintoiset, aika on hyvin käytetty ihailla joitakin maailman hienoimpia arkkitehtoniset. Voit olla järkyttynyt miten Marrakech oli mahdollisuus säilyttää pienimmätkin yksityiskohdat ja näitä rakenteita mutta paljon enemmän miten säilynyt sen juhlavuutta premedieval tyyliä. Kuuluisa pyhiinvaelluskohde "seitsemän pyhimykset" löytyy tässä kaupungissa vaikka Saadien haudat on erittäin suositeltavaa useimmissa matkaoppaita.
4. kauppa ja tutkia sen parhaiten.
Suosittu myyntikojujen tunnetaan myös nimellä "souks" tarjota parasta herkkua tinkiä ostoksia. Basaari on yleensä täynnä eksoottisia toteaa, kuten metallialan töitä, puun kappaletta, korit ja nahka sets– joissakin tapauksissa, voit vain löytää Marokossa. Voit myös kerrottava ei lopettamaan Marrakech matkustaa ilman vyö, korut, matto tai minkäänlaista vaatteet, joita löytyy souk.
5. Ota matka menneisyyteen.
Marrakech on yksi parhaita paikkoja löytää vanhoja keramiikkaa, maalauksia, mosaiikki, jewelries ja kankaita. Sen museot talon arvostetun esineitä jotka juontavat juurensa yli tuhat vuotta. Käsikirjoitukset, nykytaiteen ja perinteinen vaatteet ovat hyvin säilynyt kokoelma. Voit myös ottaa huomautus kaupungissa Marrakech matkustuskokemusta jotka museoiden täällä eivät ole vain tiili-ja laasti rakenteita mutta koristavat myös vehreä puutarha.
6. Pysy ylellinen Riads Marrakech.
Marrakech matkustuskokemusta ei ole täydellinen ilman pysyä kaupungin kuuluisa Riads. Nämä ovat asunto-laitteet, että huippulaatua kaikista 5 tähden hotel moderneja kaupunkeja. Reppureissaajia näkymät suihkulähde, top kattoterassia ja erinomainen koristeet, Riads on yksi parhaista syistä yöpyä Marrakech.
7. kokemus värikäs perinne Marokossa.
Omaksua Marokon kulttuuria, viihdettä ja Festivaalit Marrakech. Popular Arts Festival on hyvä tapa lisätä elämän Marrakech matka seikkailuja. Hauskaa Fortune-ääntenlaskijoina, tulipalo swallowers ja toimivat troupes huipentuma Tämä juhla. Lisäksi carnival silmälaseihin saamme todistaa Ratsastus parade tunnetaan Fantasia.
8. Nauti hauskoista aktiviteeteista.
Suosittu virrat kasinot, diskoja ja baareja löytyy kaupungin. Mutta muistakaa, alkoholipitoisia juomia ei sallita. Mahdollisuudet ovat, sinun täytyy pysyä raittiina koko yön. Sen lisäksi nauttia länsimaisia hittejä ja Marokon popmusiikkia, Marrakech matka seikkailu voi koskaan olla täydellinen kokematta maku gourmet paratiisi. Useimmat kahviloita ja ravintoloita Marrakech tarjota yhdistelmä makuja alkuun kasvanut reseptit kansainvälisiä ruokia.