Follow by Email

Pohjimmiltaan Marrakech MarokkoVain muutaman tunnin Euroopasta on paikka jossa voit ihastuvat nähtävyyksiä ja ääniä kaukainen maa. Rikas historia, eksoottisia seikkailuja, ulkona myyjäisiä ja uskomaton sekoitus kulttuureja tarjoava Marrakech väistämättä viettelee jokaisen aistejasi hyvin koskettava tavalla. Sekä upeita maisemia majoituskohde heti houkutellaan Magic Marrakech.
Vuosisatojen ajan maa Marokko on herättänyt matkustavat etsimään seikkailua ja eksoottisia mahdollisuuksien. Kaupungin Marrakech sijaitsee juurella lumihuippuiset Atlasvuorten vain tunnin matkan päässä ja retket ovat jännitystä ja perinteinen marokkolainen tyyli: luxury Bedouin teltta telttailu kamelin matka johtaa nomad opas dunes, Ratsastus ratsastus kautta juurella Atlas jossa antiikin asuntovaunuja kulki tai pyöräilyä murenemassa 1500-luvun aavikon kasbahs (vanha osa kaupungin).
Voit vierailla perinteinen Berber kylä, ottaa päivän vaellukselle tai trek Pohjois-Afrikan korkein vuori Mount Toubkal. Kuumaa ilmaa ballooning voit ottaa sivustoja monipuolinen maisemia-kaunis vuoristot kallion roikkuu kyliä, emerald sävytetty järviä ja korkealla laitumet.
On paljon mahdollisuuksia ostaa souks (markkinapaikka) ja kannattaa myös tutustua tätä todella romanttista kaupunkia. Muinainen pääkaupunki Marrakech on suurimmat perinteisillä markkinoilla Marokossa ja kaikissa Afrikan aukiolla. Selvittämään on tehtävä jalan, pyörällä tai hevoskärryineen sokkeloinen backstreets antiikin medinas, jossa eksoottisia mausteita leijua kautta tungosta kapea storefronts houkuttelemassa teitä tekemään ostoksia vakava bargain.
Souks näyttää värikäs keramiikka ja matot sekä tavanomaiset luomuksia apteekkarin tavaroiden, kosmetiikka, yrttejä, koruja, nahka, hajuvesiä ja Tossut, kaikki perinteiset mukavuudet Arabian maassa. Käärme charmers, muusikoiden, tanssijoiden ja jonglöörit linja souks viihdyttää ja kunnioitusta turistien ja paikallisten keskuudessa.
Maa täynnä ihania yllätyksiä ovat monet alkuun ylellisyyttä Hotellit Marrakech, monipuolinen kuin maisema Marokossa.
Hivernage Hotel & Spa, Marrakech, keskustassa on upea hotelli ympäröivät rehevät puutarhat ja upeat näkymät Atlasvuorille. Korkeat katot, marmoripylväät ja ylelliset kankaat antavat hotellille sen luonnetta.
Amanjena Resort, joka tarkoittaa "rauhallinen paratiisi" on rakennettu vuonna 2000, ja on ensimmäinen Aman Resort Afrikan mantereella. Tunnettu tarjoaa yksinoikeus ja yksityisyyttä, Tämä lomakeskus sijaitsee palms ja kypsä oliivipuita.
Hotel La Mamounia on melkoinen maine menneinä vuosina, suorittaa komea illallisia jolle miesten pukeutunut silinterit ja hännät ja naiset, koristavat jalokivet, yllään pitkä iltapukuja. Tällä hetkellä suljettu 2007 laajan remontin, tämä hotelli sijaitsee rauhallisen puutarhan keskellä lähes kolmesataa vuotta vanha ja on tunnettu yhtenä maailman mahtavin ja hienoimpia hotelleja.
Marrakech on tunnettu Red City tai arabiaksi Al-Medinan al-Hamra, koska nousi sävytetty rakennuksessaan. Vanhaakaupunkia (medina) ja moderni metropoli väestön arvioidaan olevan noin kaksi miljoonaa.
Riads (kaupunkien talot) sijaitsevat ympäri on sisäpiha ja puutarha, ja edustavat perinteistä asunnon paikka, jossa asukkaiden ca n löytää rauhaa kaupungin huutaa. Paikalliset ovat ystävällisiä ja vaativa elämäntapaansa alituinen hämmästyneenä. Miehet sekoittaa noin hupullinen kaavut ja Aloita päiväsi innostava call rukoukseen paikallisessa moskeijassa.
Tulee osa tätä kulttuuria on väistämätöntä. Se on kunnia ruokailla sisällä oma riad syödä herkullista, hitaasti keittää tajines karitsan ja tasainen Marokon leipä perheeseen. Minttuteetä juominen on tapana, kuten on eksoottinen vatsatanssia. Syöminen couscous, Sosiaalisuus ja vuokrapyörän vieraanvaraisuus on tyypillinen marokkolainen päivä.
Tule ja Katso tämä maaginen maa on tarjottavanaan: kulttuurivaihto jännitystä toimituskirjoista ja huikeita auringonlaskuja, jotka näyttävät Kaleidoskooppi värejä. Kokemuksen lumihuippuiset Atlasvuoret loputon aavikolle, dramaattinen vastakohtien maa ja aitoa vieraanvaraisuutta. Rikas historia ja perinteet ikivanhan tarjoavat jokaiselle jotakin. Monimuotoisuus olisi vaikea kuvitella täydellinen määräpaikkaan kuin Marrakech.