Follow by Email

Større turist Resorts i Marokko

For nu, Marokko er stadig relativt uberørt af masseturismen, men der er nogle steder på kortet turist, der serveres særlig godt for besøgende.
Agadir: Marokkos nummer 1 Tourist Resort
Agadir ligger mod syd af Marokko på Atlanterhavskysten 9 Km fantastiske hvide sandstrand og alle bekvemmeligheder af et moderne badeby.
Agadir byder 300 dage af varme solskin, som også er særligt fremtrædende i vintermånederne. Her kan du finde mange femstjernede hoteller og et stort udbud af hotelsenge, angiveligt en fjerdedel af samlet i Marokko.
I første omgang, synes der kun få tegn på den rige historie og tradition findes i andre marokkanske byer, men hvis du søger det ud, vil du finde det i dybet af byen. Dette skyldes hovedsageligt en hidtil uset jordskælv, der rystede Agadir i 1961. Det er nu blevet re modellerede som en populær pakke feriemål, samt en større fiskerihavn.
Når eftersynkroniseret Miami Marokko, tilbyder Agadir en bred vifte af aktiviteter – langs stranden, kamelridning, parascending, scootere og speedbåde, samt ridning, tennis og en 18-hullers golfbane.
Natteliv i Agadir er typisk europæisk i stil, at blive nummer et turist-resort i Marokko. Marokkanerne ser dette som fantastisk, i forhold til manglen på natklubber i mest marokkanske byer. De fleste dicos og klubber indgår i hoteller, men velkommen normalt uden for gæsterne. Desværre, marokkanske piger ikke normalt hyppige natklubber medmindre de er ud af arbejde.
Agadir tilbyder den nyeste laser lysshow teknologi i mange af sine klubber. Kasinoer på Club Valtur og Sheraton Starwoods Hotel er meget populære. CAF