Follow by Email

Major Tourist Lomakeskus Marokko

Nyt Marokko on edelleen suhteellisen koskematonta massaturismin, mutta on olemassa joitakin kohtia turistikartta, jotka ovat erityisen hyvät vierailijoille.
Agadir: Marokon numero 1 Tourist Resort
Agadir sijaitsee Marokon Atlantin rannikolla etelään, 9 Km upea valkoinen hiekkaranta ja kaikki mukavuudet modernin merenrantakohteessa.
Agadir sijaitsee 300 päivää kuumaa auringonpaistetta, mikä näkyy myös erityisesti talvikuukausina. Täältä löydät monen viiden tähden hotelleja ja valtavaan tarjonta hotellin, kuulemma yhteensä neljäsosa Marokossa.
Aluksi tuntuu pieni merkki rikas historia ja perinne löytyy muissa Marokon kaupungeissa, vaikka jos etsit sitä, löydät sen sisällä kaupungin syvyyksiin. Tämä johtuu suurelta osin ennennäkemättömän maanjäristys, joka ravisteli Agadir vuonna 1961. Se on nyt uudelleen mallin tuottamiin suosittu paketti lomakohde sekä tärkeä kalasatama.
Puhuttu Miami Marokko Agadir tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja – pitkin rantaa, kameliratsastus, nousuvarjot, skootterit ja nopeus veneitä, kuten Ratsastus, Tenniskenttä ja 18-reikäinen golfkenttä.
Yöelämä Agadir on tyypillinen eurooppalainen tyyli, että Marokon tärkein matkailukohde. Marokkolaiset pitävät tätä fantastista, verrattuna puuttuu yökerhoja Viimeisin Marokon kaupungeissa. Useimmat dicos ja seurojen osa Hotellit, mutta yleensä toivottaa vieraat ulkopuolella. Valitettavasti Marokon tytöt eivät yleensä usein yökerhot ole työskentely.
Agadir tarjoaa uusimmat valoshow laserteknologiaa monissa sen seurojen. Kasinot Club Valtur ja Starwoods Sheratonilta ovat hyvin suosittuja. CAF