Follow by Email

8 grunde til at falde i kærlighed med Marrakech rejse

Lige under den høj bjergkæde i den afrikanske Atlas er den røde by Marokko kendt som Marrakech. Med en kultur, der er vokset til at være så levende, fri og ren, hvem ville have vidst, at denne imperial city kun startede som en anden pit stop middelalderlige campingvogne? Men uanset sin ydmyge begyndelse, du vil stadig være bundet af dens trylleformular med varmen af sine mennesker, inspirerende historie og farverige tradition. Stående i midten af den røde by vægge, vil du vide for sikker på at du er i et tidløst undslippe med Marrakech rejse. Men for at gøre mest muligt ud af din rejse til denne tryllebindende eksotiske rejsemål, her er de top 8 ting du ikke bør tør gå glip af på din Marrakech rejse:
1. genopleve minderne om den gamle by.
Det 13 århundrede vægge, der omgiver medina er minder om gamle kampe og kampe, der fandt sted i Marokko. En tur rundt i ældgamle fæstninger, gates og garverier i din Marrakech travel er et godt foto mulighed for turister. Ikke kun, at du vil også nyde de indbydende ånden i den moderne by midt i den velbevarede relikvier, naturlige vidundere og arkitektoniske stykker fra fortiden. Med venlige mennesker og livlige aktiviteter rundt om hjørnet, vil du nyde hvert minut af denne oplevelse.
2. få tabt med publikum på Djemaa el Fna.
Denne store firkant, der ligger i hjertet af den gamle by vrimler med for mange briller og overraskelser. Fra lejlighedskøb shopping til slange charmerende, har du aldrig et kedeligt øjeblik i din Marrakech rejse. Åbne dine øjne for en masse ting, som omfatter jonglering retsakter samt musikalske forestillinger og mavedans. Du behøver ikke at bekymre dig om at miste din vej tilbage til dit hotel. Så overvældende stort, som det kan være, pladsen tilbyder en snoede flugt til interessante steder rundt i byen.
3. tage en åndelig retreat.
De siger, at betale et besøg til populære stier af moskeer, kirker, og andre steder for tilbedelse er en vidunderlig Marrakech rejseoplevelse, der kan være liv ændre. Men for dem, der kun ønsker at tilfredsstille deres nysgerrighed, tid er givet godt ud i beundrer nogle af de mest udsøgte arkitektoniske design i verden. Du vil blive bedøvet, hvordan Marrakech var i stand til at bevare de indviklede detaljer og premedieval stil af disse strukturer, men meget mere hvordan det bevaret sin højtidelighed. Den berømte pilgrimsfærd for de "syv hellige" findes også i denne by, mens Saadian grave er stærkt anbefalet af de fleste turistguider.
4. køb og udforske sit allerbedste.
Populære marked stativer også kendt som "Souk" tilbyde bedst behandling for lejlighedskøb shopping. Basaren er normalt fyldt med eksotiske fund som metal works, træstykker, kurve og læder sets– som, finder du kun i Marokko. Du vil også tilrådes ikke at afslutte din Marrakech rejser uden et bælte, smykker, tæppe eller enhver form for beklædning, der findes i souk.
5. Tag en rejse til fortiden.
Marrakech er en af de bedste steder at finde ældgamle keramik, malerier, mosaik, smykker og tekstiler. Dens museer hus prestigefyldte artefakter denne dato tilbage til mere end tusind år. Manuskripter, moderne kunst og traditionelle tøj er blandt de velbevarede samling. Du kan også tage til efterretning i din Marrakech rejseoplevelse, museer her er ikke bare mursten og mørtel strukturer, men er også prydet med grønne haver.
6. bo i luksuriøse Riads i Marrakech.
Din Marrakech rejseoplevelse vil ikke være komplet uden opholder sig i byens berømte Riads. Disse er Kollegieværelserne, at top alle 5-stjernede hotel i moderne byer. Med luksuriøse værelser, er udsigt over springvandet, top tagterrasser og udsøgte dekorationer, Riads en af de bedste grunde til at bo i Marrakech.
7. erfaring den farverige tradition i Marokko.
Omfavne den marokkanske kultur gennem underholdningsaktiviteter og festivaler i Marrakech. Den populære Arts Festival er en god måde at tilføje mere liv til din Marrakech rejse-eventyr. Har en fantastisk tid med fortune-tellers, brand swallowers og handler trupper i kulminationen på denne fest. Bortset fra carnival briller, vil du også opleve ridning parade kendt som Fantasia.
8. Forkæl dig selv med sjove aktiviteter.
Populære streams af kasinoer, diskoteker og barer findes i byen. Men husk, alkoholholdige drikkevarer er ikke tilladt. Chancer er, du bliver nødt til at forblive ædru hele natten. Bortset fra nyde vestlige hits og marokkanske popmusik, kan din Marrakech rejse eventyr aldrig være komplet uden at opleve en smag af sin gourmet paradis. De fleste caféer og restauranter i Marrakech tilbyder en fusion af varianter fra hjem dyrket opskrifter til internationale retter.