Follow by Email

Morocco VacationsMarokko er et sted, hvor sand omfavner havet og sne. Den karismatiske skønhed af sted er sådan, det lokker besøgende fra hele verden. Den sydlige kyst Marokko konvergerer i Vestsahara, der henviser til, at dens nordlige sider er kappebærende af bedazzling sneklædte Atlas bjerge. Atlasbjergene ikke blot tilføje til det naturskønne pragt af sted, men også beskytte det mod sin fjendtlige nabo, Algeriet. Området mellem bjergene og Marokkos atlanterhavskyst er dækket med frugtbare sletter. Smukke gorges venturing i de sand og stenede affald af Sahara-ørkenen kan være vidne til på kanten af Anti-Atlas.
Marokko byer er steder værd at besøge. Måske er den ældste by på dette sted Fes. Fes er også kendt som hjertet af Marokko. Medina af Fes el-Bali eller gamle Fes er en af de største levende middelalderlige byer i verden i dag. Den storslåede gates og vægge her tilføje til storhed af sted. Den marokkanske by Marrakech er kendt for sin rige kultur og arv. Marrakesh er den tidligere hovedstad i Marokko. Byen er i dag berømt for sin livlige markeder og festivaler. For at holde sine besøgende især børn travlt præsenterer byen et væld af aktiviteter af tryllekunstnere, slangetæmmere, akrobater osv. Forår og efterår sæsoner er ideel til at udforske denne vidunderlige by. Byen Rabat viser en perfekt sammenløbet af historiske begivenheder og moderne udvikling. Atmosfære i denne by er islamiske og europæiske karakter.
Andre trækker af Marokko omfatter Ait Benhaddou, det mest eksotiske og bedst bevarede kasbahs i området hele Atlas. Det er en blandt de eftertragtede sted for film skyderier. Den smukke centrale Medina er en kæmpe plads i medina, som er baggrund for en af verdens største briller. Fra open-air madboder fortællere, slangetæmmere og musikere her vil du finde hver kilde af underholdning. Det være sig enhver tid af året Hasan II moskeen, verdens tredje største religiøse monument er sjældent forlod unvisited. Ydersiden af moskeen bærer en fransk design, mens dets interiør er dedikeret til den marokkansk stil. Hvis du vil se den største og den velholdte romerske ruiner i Marokko er Volubilis det sted du skal ramme. Volubilis oprindelse kan spores tilbage til 2nd og 3rd århundreder annonce selvom udgravninger viser at Karthago handlende opdagede webstedet.
I maj måned vrimler med muslimer på grund af Mousseum af sid Mohammed Ma al-Ainin festival. Dette er en lejlighed til at se 'blå mennesker' i.e Tuareg nomader i Sahara. Også er populært kendt den nationale folklore Festival i Marrakech. Det er en ti-dages arrangement, der er overværet af dansere, musiker og andre entertainere fra alle hjørner af byen. November er måneden af fejringen af Independence Day i Marokko.