Follow by Email

Morocco VacationsMarokko on paikka, jossa hiekka kattaa meri- ja lumi. Karismaattinen kauneus paikka on sellainen, että se houkuttelee kävijöitä eri puolilta maailmaa. Etelä Marokon rannikolla konvergoi Länsi-Saharan taas Pohjois puolensa vaipallinen bedazzling lumi rajattu Atlas-vuorille. Atlas-vuoriston ei vain lisätä luonnonkaunis loistoonsa paikka mutta myös suojautua vihamielisiä naapurinsa Algeria. Vuorten ja Marokon Atlantin rannikkoa alue on peitetty hedelmälliset tasangot. Kauniita kapeita solia, pääomasijoitukset osaksi Saharan autiomaan hiekka ja kiviset jätteet voidaan kokea Anti Atlas reunalla.
Marokon kaupungit ovat vierailun arvoinen kohde. Ehkä tätä paikkaa vanhin kaupunki on Fes. Fes on tunnettu myös Marokko sydän. Fes el-Bali tai vanha Fes medina on yksi suurimmista elävä keskiaikaisista kaupungeista maailmassa tänään. Upea gates ja seiniä lisää loisto paikka. Marokon Marrakech on tunnettu sen rikasta kulttuuria ja kulttuuriperintöä. Marrakech on entinen pääkaupunki Marokko. Tänään kaupunki on kuuluisa värähtelevä kauppa ja festivaalit. Pitää kävijöille erityisesti lasten kiireinen kaupunki esittelee lukuisia toimintoja taikureita, käärme charmers, akrobaatteja jne. Keväällä ja syksyllä vuodenaikoina ovat ihanteellisia tutkia tätä kaunista kaupunkia. Kaupungin kanssa Rabat näyttää täydellinen yhtymäkohta historiallisia tapahtumia ja nykyaikainen kehitys. Tämän kaupungin tunnelma on islamilainen sekä Euroopan luonnossa.
Muu vetää Marokko myös Ait Benhaddou, eksoottisia ja parhaiten säilyneistä kasbahs Atlas koko alueella. Se on yksi joukossa himoittu paikka elokuva ampumista. Kaunis keskeisellä Medina on valtava aukio medina, joka on yksi maailman suurimmista silmälasit taustalla. Ulkona ruokakojuja tarinankertojia, käärme charmers ja muusikot täällä löydät joka lähde viihdettä. On se aika vuodesta Hasan II Mosque, maailman kolmanneksi suurin uskonnollinen muistomerkki jää harvoin Avaamattoman. Moskeija ulkoa kantaa ranskalaista designia, ja sen sisustus on omistettu marokkolaiseen tyyliin. Jos haluat nähdä suurin ja hyvin hoidetut roomalaiset rauniot Marokossa Volubilis on paikka sinun täytyy lyödä. Volubilis alkuperä voidaan jäljittää jotta toinen ja kolmas vuosisadan vaikka kaivauksista paljastaa Kartagon kauppiaat löydetty sivusto.
Toukokuussa on mustanaan muslimit koska Mousseum sid Mohammed Ma al-Matti festival. Tämä on tilaisuus nähdä siniset ihmiset eli Tuareg nomads Saharan. Myös kansan keskuudessa tunnettu on kansallinen folklore Festival Marrakech. Se on kymmenen päivän tapahtuma, jotka osallistuu tanssijoita, muusikko ja muut esiintyjät eri puolilta kaupunkia. Marraskuu on kuukausi itsenäisyyspäivä juhla Marokossa.