Follow by Email

Marokko Henna læder lamper lyser et rumHvis du ønsker at indarbejde lidt af marokkanske skønhed ind i dit daglige liv, Marokko henna læder lamper kan være lige hvad du søger. Disse fabelagtigt entydige elementer vil imponere gæsterne samt tilføje en smule farve til dit liv. Placeres hvor som helst i dit hjem, vil du være sikker på at have et kunstværk, som vil skabe en smuk omdrejningspunkt, sammen med en stor samtale stykke.
Før du køber nogen Marokko henna læder lamper, bør du vide lidt om området fra hvor de er oprettet. Efter alt, vil disse hjem accenter pynt en masse opmærksomhed, så du skal have svar på spørgsmål, når dine venner og familiemedlemmer forhøre sig om dem.
Hvis du planlægger at eje Marokko henna læder lamper, er det vigtigt at vide præcis hvad henna er. Henna er faktisk navnet på en flydende plante. Dens farve er udvundet af tørrede blade og stilke af anlægget.
Henna hårfarve bruges normalt til dekorative kunst på hænder og fødder, men bruges også til at gælde læder lamper og lanterner fantasifulde og karakteristiske design. Ellers kendt som Mehndi, er denne type kunst meget populære i Indien, Bangladesh, Nordafrika (Marokko) og Mellemøsten. Selv om mere populære i de ovennævnte områder, henna vinder mere og mere berømmelse i Nordamerika på grund af sin indviklede, endnu subtile, skønhed.
Hvis den lampe, du vælger at købe kommer fra Marokko, er chancer næsten 100 procent, at det blev lavet af professionelle håndværker hænder. Dette er grunden til hver Marokko henna læder lampe er helt unik. Du vil ikke finde den identiske henna design på to separate lamper. Typisk lavet af gedeskind, hver sektion af materiale er hånd-bundet til rammen og Læderet er malet med den marokkanske henna.
Disse lamper kommer i mange forskellige størrelser og udformninger. Du kan hænge et kæmpe Marokko henna læder lampe fra loftet. Eller måske du ønsker et mindre stykke til at accent en tabel i dit soveværelse. Hvis det er tilfældet, placere en gorgeous, lille bordlampe ved siden af din seng. Anvendelser for disse fantastiske lamper er uendelige.
Kongeriget Marokko er et smukt land beliggende i Nordafrika. Det grænser op til Spanien og Middelhavet nord, Algeriet mod øst og Atlanterhavet mod vest. Marokko er kendt som et konstitutionelt monarki, hvor en konge eller statsoverhoved er valgt af folket. I modsætning til Det Forenede Kongerige, som også er et konstitutionelt monarki, har monarch store udøvende beføjelser.
Europæiske lande, såsom Frankrig og Spanien, har haft enorm indflydelse i Marokko. Faktisk indtil slutningen af 1950 ' erne, både Frankrig og Spanien ejet territorier i Marokko. Når at opnå sin uafhængighed, var Marokko i en tilstand af politisk uro. Det var ikke indtil slutningen af halvfemserne, at foreløbig politisk reform blev etableret.
Marokko henna læder lamper vil tilføje varme og farve for dig hjem eller lejlighed, samtidig med at tilføje en etnisk flair, der vil sætte din sted ud fra resten. Der er ingen tvivl om, at disse lamper aldrig vil miste deres stil.