Follow by Email

Fem sjove ting at gøre i en Fez HotelDen middelalderlige by Fez i Marokko har seværdigheder og lyde, der kan virkelig helbrede denne sygdom mest aktive rejsende angst om – kedsomhed. Hvis vejret er fint og dit humør er op til nogle rigtige eventyr, så få ud af hotelværelset Fez og opleve byens betagende attraktioner som Bou Inania Madrassa og de Merenid grave. Stop ved på medina at shoppe for marokkanske elementer, som du kan give væk til dine venner derhjemme. Stå i ærefrygt, som du ser de marokkanske håndværkere traditionelt behandle læder på byens garverier. Også, en masse spændende aktiviteter og spændende hotspots venter udenfor din Fez hotel, så der er ingen måde for dig at være under de onde kløer af kedsomhed.
Men hvad hvis vejret vil ikke tillade dig at opleve den spænding og dikkedarer venter udenfor hotelværelset Fez? Eller hvad hvis du er ikke i humør til udfordringer Fez rejse men stadig ser frem til en sjov-fyldte dag? Fortvivl ikke, i sagen alvorlig kedsomhed sæt i, prøv en eller flere af disse fem sjove ting at gøre inde i din Fez overnatning:
1. Fortab dig selv i en bog
Endelig er det din chance for at afslutte den bog du begyndte at læse mens på fly, men var nødt til at sætte ned til at vige for disse Marokko ture. Læsning er altid en dejlig tidsfordriv. Kun en bog har evnen til at bringe dig til mange magiske steder af simpelthen bladre sider. Ikke har noget at læse? Prøv Mark Ellingham "den Rough Guide til Marokko".
2. øve dine kulinariske evner
Hvis du aldrig prøvet madlavning selv før, er dette en spændende ting at gøre. Finde en opskrift på en simpel marokkanske parabol på internettet og lade som om du er Marokkos version af Iron Chef. Husk at Følg instruktionerne omhyggeligt, så du kan komme op med en parabol, at du kan være rigtig stolt af. Tilbyde det til jeres rejse kammerat og beder om tilbagemeldinger.
3. Deltag blogosfæren
En online rejse journal er et must-have for rejsende. Din rejse erfaringer og ideer kan være nyttigt at andre mennesker. Det er også en praktisk måde at fortælle din familie og venner begivenhederne der skete med dig langs din rejse. Besøge andre blogs kan også give inspiration til fremtidige stillinger. Det kan endda være en vej til at bygge nye venskaber. For at gøre dette, Sørg for at bestille på en Fez hotel, der har en pålidelig internetforbindelse.
4. spille sport
De fleste Marokko accommodations har fritidsfaciliteter, som du kan bruge efter din smag. Tennisbaner, swimmingpools og golfbaner er de sædvanlige bekvemmeligheder fundet i en Fez hotel. Involverer dig selv i disse sportsgrene kan gavne dig på to måder: en, det kan hjælpe dig med at flygte fra kedsomhed; og to, det kan være gavnligt for dit helbred.
5. nyde en god tur
Efter du feasted dine øjne på Fezs fængslende landskab, er det på tide du give dine ører en skud af dine yndlingssange. Uanset hvilken musikgenre du er til, vil en sang med en dejlig rytme og beat aldrig undlade at bringe en afslappende følelse til din krop og sjæl. Så hvad venter du? Grab din favorit CD, tryk på play, og Skru op for lyden. Bare sørg for du ikke vil forstyrres Fez hotel beboerne næste døren!