Follow by Email

Mielenkiintoiset kohteet: MarokkoMiellyttävä kulttuurishokki odottaa sinua, kun saavut Marokossa. Se on niin kulttuurisesti rikas, koska se on maantieteellisesti eri ja tekevät varmasti vaikutuksen. Tutustua kaupunkeihin ja kyliin ja kokea sen kansan anteliaisuus jättää sinut koukussa, olin arabialaisen kokemuksen.
Fez
Fez on Marokon kulttuuriseen ja henkiseen kanaalitalossa.
Tärkein nähtävyys on värikäs vanhassa kaupungissa, joka on ollut jatkuvasti asuttu vuodesta 900-luvun keskiaikainen Medina. Se on kiireinen perinteisesti pukeutunut marokkolaisten ja täynnä melua ostaminen ja myyminen, verhottu naisia vieläpä työtä ja bell soiton veden myyjät.
Opastettu kierros on helpoin tapa ratkaista pörinä rakenteen, joka on perinteinen Fez, mutta jos olet rohkea, voit neuvotella pieni kujilla, liian kapea autoja vaikka riski saada menetetty ja sitten tinkimistä kanssa paikallinen ohjata takaisin ulos!
Tanneries: Vierailu souks johtaa vierailu Fez kuuluisa parkituslaitokset, jossa yksi maailman vanhin taiteen harjoitetaan tuottaa pehmeää nahkaa ominaisen Marokko.
Tarvitset vahvan mahalaukun antaa aikana kuivatuksen, vaikka Katso alas kiehtova tanners pihalla ja sen vaikuttava sammiossa eri värillinen värejä ja kasoittain nahat hajuja. Avaa 9-6, Ilmainen sisäänpääsy.
View Point: Paras näköalapaikka antiikin muurien ylle on pilalla Merenid haudat kukkulan laella kaupungin itäpuolella. Täältä näet skyline ja sen runsaus antennien ja ehdot massa palatseja, vihreä-katettu pyhiä paikkoja, parkituslaitokset sekä vieressä Fesin moskeija.
Moulay Idriss ll: vanhan kaupungin syvällä istuu alttari, että taloa perustaja kaupungilta Fez Moulay Idriss II edelleen. Se on yksi pyhistä rakennuksia kaupunkiin. Ei-muslimit voi tulla, mutta voit nähdä sisällä nähdä pyhimyksen hauta, joka saa jatkuvasti hartaus vierailut ryhmien naisia, jotka polttaa kynttilöitä ja suitsukkeita.
Marrakech
Kävely läpi kujat ja toreista, erityisesti vanhan kaupungin Medina on helppo uskoa, on kuljetettu ajoissa takaisin "Arabian Nights".
Se on tämä lumoava tunnelma, joka tuo tuhansia lomailijat suosituimmista Marokon kaupungeista.
Medina on ominaista paljon melua, hälinästä kauppiaiden ja käsityöläisten vieläpä päivittäiset tehtävänsä kangas kuolla, kupari, pelaajan tai nahka työskentely, sekä herbalists, perfumers ja tohveli päättäjille.
Lumen peittämien huippujen korkea Atlasvuoret muodostavat kauniin taustan city, vaikka ne ovat usein piilossa heat haze.
Djemaa el-Fna: Medinan sydämessä. On epäsäännöllinen square ja napa toiminta jossa turistit parven imeä kiireinen ilmapiiri. Matkailu, kuitenkin on ole pilalla, vaan pikemminkin lisätään kokonaiskuva.
Marrakech on moderni puoli Hotellit, pankit ja kadut täynnä mopot, vaikka se sekoittaa vaivattomasti vanhan kaupungin menneisyyteen.
Marrakech perustettiin 1062 Youssef bin Tachfine Almoravide-dynastian ja hänen poikansa täydelliseksi kaupungin tuomalla arkkitehdit ja Andalusian käsityöläisten C