Souk Marrakech

Souk Marrakech


Marrakesh on suurin perinteinen berberien markkinat Marokossa ja kaupungin imagoa liittyy läheisesti sen basaareja. Paul Sullivan mainitsee basaareja pääasiallisena ostoksia nähtävyys kaupungissa ja kuvasi sitä "hunajakenno taidokkaasti yhdistetty kujilla, tämä perustavanlaatuinen osa vanhan kaupungin on mikro-Medina itsessään, joka käsittää huimaa useita kojuja ja kauppoja, jotka vaihtelevat alkaen Itsy kioskit ole suurempi kuin tonttu vaatekaappi suttuinen myymälä-rintamalla Morph osaksi kimaltelevaa Aladdinin Caves kun olet sisällä. " Historiallisesti Souks Marrakeshin jaettiin vähittäiskaupan aloilla, mukaan lukien nahka, matot, metallitöitä, keramiikkaa, jne. alueet ovat edelleen suurin piirtein tilattu mutta ei merkittäviä päällekkäisyyksiä today.Many ja basaareja myydä tuotteita, kuten mattoja ja mattoja, perinteinen muslimi pukea, nahkalaukut ja lyhdyt etc.Haggling on edelleen erittäin tärkeä osa kauppaa basaareja.
Yksi suurimmista basaareja on Souk Semmarine myy mitään värikkäitä bejewelled sandaalit ja tossut ja nahka pielukset koruihin ja kaftans.Souk Ableuh sisältää kojuista, jotka ovat erikoistuneet vähittäiskaupan oliiveja, erilaisia ​​tyyppejä ja värejä kuten vihreä, punainen ja musta oliivit, sitruunat, chilejä, kapriksia ja suolakurkkua ja minttu, yhteinen ainesosa marokkolaisia ​​ruokia ja tea.Similarly, Souk Kchacha erikoistunut kuivatut hedelmät ja pähkinät, myös päivämäärät ja viikunoita, saksanpähkinöitä, cashewpähkinöitä ja aprikoosit. Rahba Qedima sisältää runsaista käsin kudotut koreja, luonnon hajuvedet, neulotut hatut, huivit ja t-paidat, Ramadan teetä, ginseng, ja alligaattori ja Iguana skins.Criee Berbiere, jotta koilliseen näillä markkinoilla, on tunnettu tumma berberien matot ja mattoja. Souk Siyyaghin on tunnettu koruja ja Souk Smata lähistöllä on tunnettu laaja kokoelma babouches ja vyöt. Souk Cherratine erikoistunut nahkatavaroiden, ja Souk Belaarif myy modernissa päivittäistavarakaupassa. Souk Haddadine erikoistunut ironware ja lyhdyt.
Ensemble Pienimuotoinen on valtion pyörittämä pieniä käsitöitä, joka on kohtuullinen valikoima tavaroita käsittelevät nahka, tekstiilit ja matot. Työpajassa takana tämän liikkeen nuorille opetetaan erilaisia ​​käsitöitä.