Agadir on kaupunki Etelä Marokon

Agadir on kaupunki Etelä Marokon. Se ympäröi Saharan autiomaassa, luonnonpuistot ja rantoja. Kaupunki on suosittu Euroopan turisteja sen asianmukaiset laitteet ranta-matkailun seaside resorts pitkin hiekkarantoja. sillä on laaja venytellä rannalla, joka on paljon hotelleja ja vetovoima laitoksissa. Agadir on tärkeä kalastus ja kaupallinen satama. Kaupunki ei ole tyypilliset Marokon se on suuria rakennuksia, leveä tiet ja moderni hotelli, koska se uusittiin jälkeen suuri maanjäristys, joka tapahtui vuonna 1960.
hyvin tunnettu suuri markkina, jossa kaikki on myyty ruuasta matkamuistoja, joka on lyhyen matkan päässä kaupungin keskustasta nimeltään souk elhad. Marche centrale on monia kauppoja sisällä. Tavaroiden hinnat on perusteltua
Erittäin tärkeää mainita, että Agadir on monia todella upeita ravintoloita, aidoista Marokon Ranskan Marokon fuusio. Hyvä nyrkkisääntö valita ravintoloita on välttää niitä catering yksinomaan turisteille.


Kuljetus
Agadir on kansainvälinen lentokenttä nimeltään Al Massira Airport, sillä on suoria reittilentoja Euroopan suurimmissa kaupungeissa. mutta jos ne ovat peräisin Yhdysvalloista, Kanadasta tai Aasiassa sinun täytyy vaihtaa lentoa Casablancassa. Ei ole junayhteyttä kohteeseen Agadir, voit vain käyttää busseja sinne. Agadirin linja-autoasema on lähellä Sahara hotellin pysäköintialue ja voit myös ottaa grand taksin sinne.

Syö ja juo
Halvin ravintolat ovat uusia Talbourjt, se on yksi halvimpia alueella Marokossa matkailijoille. Rannan vieressä on myös monia ravintoloita. löydät paikan ottaa aterian jokaiseen makuun: perinteisistä pikaruokaa ja intialaista ruokaa. on olemassa myös hyviä kalaravintoloita. Alkoholi Agadir löytyy kaikki turistit paikoissa.

Mitä tehdä
On olemassa paljon surffailla kouluja. Surffaa leireillä ja kauppoja, joissa on mahdollista ostaa kaikki asioita surffausta. Paras Surf kausi on marraskuusta maaliskuuhun. Vieressä kaupungin huipulla mäki on osa linnoituksen, se on mukava paikka vierailla ja voit päästä sinne Petite taksilla.
Agadir on eläintarha nimeltään "Vallee des Oiseaux" josta löydät paljon eläimiä ja lintuja.
Museo Municipal du Patrimoine Amazigh joka esittelee kokoelman berberi esineitä 18. ja 19. vuosisatojen, vanhan musiikin instrumentaaleja, perinteiset vaatteet ja vanhoja käsikirjoituksia.

Taghazout on pieni kalastajakylä-surfing kaupunki 12 kilometriä pohjoiseen kaupungin Agadir. On olemassa useita rantoja täällä, jotka ovat kauneimmista Marokossa. Kymmenkunta isoja ja pieniä rantoja sijaitsevat täällä pitkin rannikkoa, niiden käyttäminen on houkuttelevin, jossa vuoret puolelta.