Olet tässä: Etusivu »Afrikka» Marokko »Marokon Ruoka: Feast for Senses

Olet tässä: Etusivu »Afrikka» Marokko »Marokon Ruoka: Feast for Senses



Muistan jo vuonna 90-luvun alussa, kun minun college kämppäkaveri Melissa kertoi hänen dining kokemus marokkolainen ravintola aikana hänen loma-Vancouver. Se kuulosti hämmästyttävä. Hän istui tyynyt ja söi eksoottinen ruoka kädet. Sanoin itselleni. "Haluan mennä marokkolainen ravintola." Dave ja minulla oli runsaasti mahdollisuuksia vuosien varrella. Asuimme Torontossa ja ohitti sulttaanin Teltta monta kertaa. Olemme aina sanoneet "Meidän pitäisi mennä ulos Marokon ruokaa yhdessä päivässä." Me ei koskaan.


Ensimmäinen Marokon Meal
Kesti menee aina Marokkoon vihdoinkin meidän ensimmäinen varsinainen Marokon aterian ja haluan kertoa teille, me veti kaikki pysähtyy. Se oli meidän kulkee Euroopassa elettiin kuin paikallisen kanssa HouseTrip että päätimme ottaa ruoanlaitto luokan. Siis mitä enemmän elää kuin paikalliset kuin opetella kokki kuin paikallinen oikea?

Riyad El Cadi, Marokon kokkikoulu
Saavuimme kaunis Riyad El Cadi alkaa kokkaus kurssi on aurinkoinen ja lämmin iltapäivä. Kun astuimme pihalle, olimme tervehditään minttu teetä ja iso hymyilee. Sitten istui pöydän täynnä pistaasipähkinöitä, oliiveja ja leivonnaisia ​​viereen toinen pöytä täynnä kaikki ainekset mitä tarvitaan nykypäivän ruoanlaitto luokan. Ei tarvitse kiirehtiä ja saada työskennellä täällä, oli aika istua alas, rentoutua ja nauttia kupin teetä. Vastaanottovirkailija Ali oli kanssamme päivä kääntää ja viihdyttää ja saimme hienosti.



Marokon ruoka
Kuten munched kaikkein herkullisia oliiveja maan päällä, Chef Hassan tuli valmistautua päivän menu meille. He osoittivat erilaisia ​​mausteita ja vihanneksia, että olisimme laskemisella meidän ruokia ja emme voi odottaa päästä alkuun.



Marokkolaisia ​​ruokia on kallista. Kun menet ulos syömään Marrakechissa tai muita Marokon kaupungeissa, odottaa maksaa hieman enemmän kuin tulet muissa Lähi-idän maissa, mutta on syy. Marokkolaisia ​​ruokia vie hyvin pitkän aikaa valmistautua. Olimme lukeneet tätä meidän Lonely Planet Marrakesh opas, mutta ennen kuin näimme omin silmin, kuinka paljon valmistelua menee Marokon ruoka, emme usko sitä.


Monet aineet menevät kunkin Marokon ruoka-astia
Meidän ruoanlaitto luokan päätyi enemmän esittelyä kuin kädet ruoanlaitto oppitunti, mutta se oli hieno meille. Saimme pilkkoa vähän vihanneksia ja levy vähän ruokaa, mutta suurin osa Chef Hassan teki kaiken työn. Kuten olemme työskennelleet hänen taika, huomasimme, että emme voi koskaan oppia, miten ruokaa Chicken Tagine tai Marokon kastikkeet yhden lyhyen päivän, joten sen sijaan kiukuttelu siitä, ettei voi auttaa, me istuimme takaisin, sipped meidän teetä ja katseli show.


Luotonanto pieni käsi ja kuljettaa potin keittiö
Chef Hassan valmistettu huolellisesti 5 Marokon Salaatit ja kaksi lämpimiä ruokia aikana kolme tuntia. Salaatit ovat suuri osa marokkolaisen juhlaa. Hän teki munakoiso perusteella, Zaalouk salaattia, kaksi eri kaalit salaatteja, paprika ja tomaatti salaatti ja oliivi-ja porkkana salaattia. Vau, tämä on yksi terveellisen aterian. Unohda kaikki villitys ruokavalion Pohjois-Amerikan, ruokailla Marokon ruokaa ja elät pidempään, tuntuu paremmalta ja pysyä laiha!


Tuoreet ainekset Marokon Ruoka
Kuitenkin määrä ruokaa valmistelimme, mielestäni se voisi olla mahdotonta Dave ja minä pitää vyötärönmitallamme laajenemisen. Ei vain ollut meidän oppia marokkolaisia ​​ruokia, tekee hieman pilkkominen ja katselun Chef Hassan työskennellä sekä ulkopuolella ja keittiö, tänä iltana olisimme feasting meidän aterian kynttilänvalossa Riyad.

Haluan kertoa teille hieman siitä Marokon elintarvikevalmisteet.

Jokainen ruokalaji valmistetaan huolella sekoittamalla mausteet kuten kumina, paprika, muskottipähkinä ja korianteri yhdessä. Kasvikset kuoritaan ja silputaan ja viipaloidut ja kuutioiksi. Jotkut ovat paistettu rasvakeitin toiset asetetaan liekillä paahtaa pois kuori vähitellen. Tomaatit keitetään ja laitetaan muovipussiin kuoritaan sitten käsin ja porkkanat laitetaan pannut ja keittää yli kuumuudelle. Meidän pääruoka koostui berberi kanaa Tagine vihanneksia ja Beef Tagine luumut ja mantelit. Nämä keitetään hitaasti tagine potin, jonka avulla kaikki mausteet ja maut valaa vihanneksia ja lihaa.





On mahdotonta pitää kaiken suoraan. On niin paljon työtä mukana tekemässä Marokon aterian.

Kun kysyin Ali kuinka kauan kokki toimii joka päivä, hän kertoo meille, että on olemassa kahdessa vuorossa töissä. Sous Chef toimii koko aamun valmistelu, leikkaus ja siinä kaikki mausteet ja ainekset ja sitten Chef tulee klo 03:00 alkaa valmistautua ilta-aterian. He vain tekevät rajoitettu valikoima tärkeimpiä aterioita menu joka ilta niin paljon työtä menee jokaisen lautasen. Suojelijat Ryad el Cadi täytyy luottaa asiantuntemukseen kokki valita aterian illalla ja uskokaa minua, et mene pieleen.



Niin paljon valmistelua menee yhden aterian.

Kuten sipped meidän tuoremehun katsoessasi henkilöstön valmistautua keittiö, mietimme miten ihmeessä aiomme pystyä lopettaa kaikki tämä ruoka?

"Onko tämä kaikki meille?" Pyysimme. "Varmasti." He vastasivat. Voi pojat, olemme pulassa. En heti alas pala tuoretta leipää Chef Hassan toi meidät maistaa. Olin jo tunnetta täynnä ja aterian ollut edes vielä alkanut.

Työskennellä jopa hieman ruokahalua, Ali vei meidät kiertueelle Ryad kun ateriat hitaasti keittää Tagine ruukuissa.


Aurinko laskee yli katon riyad
Riyad on perinteinen marokkolainen talo sisäpiha. Jotkut ovat suurempia kuin toiset riippuen runsaasti perheitä, jotka omistavat ne ja nykyään useimmat muuttuvat majatalot ja hotellit. Riyad el Cadi on yksi suurimmista Marrakechissa ja selvästi omisti joku hyvin rikas. Voit eksyä kävelevän takaisin käytävillä ja käytävillä paikka, mutta teimme tapa takaisin pihalle, juuri meidän aterian palveltavaksi.


Private Dining Area
Istuimme oma yksityinen ruokapöytä pullo viiniä ja pehmeä kynttilänvalo mukana meidän uskomattoman aterian. En ole kaunopuheisimmista kun se tulee kuvataan ruokaa, mutta Marokon ruoka on kaikkein maukas ruokaa maailman. Kuten sanoin otsikko, se on juhlaa aisteille. Se murtuu maku, on rikas aromi ja jokainen salaattia ja lautasen on ainutlaatuinen maku ja koostumus. Tagines oli hidas keitetyt täydellisyyttä kaikkien Marokon mausteet tihkui lihaa ja vihanneksia. Onnistuimme laittaa hyvä lommo meidän aterian otimme aikaa maistaa hetki. Asetus oli täydellisyyttä ja se on mahdollisesti ryhtynyt vuotta, mutta olen niin riyad dining area in moroccomoroccan foodchef in moroccan riyadmoroccan foodmoroccan saucemoroccan foodmoroccan tagineriyad el cadi in marrakech
Our Private