Marokon Tuore hedelmäsalaatti

Marokon Tuore hedelmäsalaatti

Vaikka herkullisia ympäri vuoden, nyt on ihanteellinen aika Marokossa tehdä hedelmäsalaattia kuin erilaisia ​​hedelmiä on kausi ja käytettävissä. Oranssi kukka vettä ja tuoremehun ovat klassisia Marokon maku. Valitse värikäs valikoima hedelmiä kaunein esitys.

Helppo Marokon hedelmäsalaatti resepti antaa sinulle käynnistää pisteen, miten suhteessa hedelmää, mehua ja tuoksuva vesi. Olen myös sokerin imelä, hedelmä cocktail makeutta, mutta voit jättää sokeria jos haluat.

Tämä herkullinen, tuoretta hedelmäsalaattia on oikeastaan ​​enemmän kuin kotitekoinen hedelmä cocktail - kerran viipaloitu tai kuutioitu, hedelmiä yhdistetään appelsiinimehu, sokeri ja oranssi kukka vettä ja vasemmalle macerate, kun se vilunväristyksiä.

Tuoretta appelsiinimehua on erittäin suositeltavaa ylipakattuja tai keskittyä - se todella tekee eron! Käytä mitä hedelmiä yhdistelmän haluat, pitäen mielessä, että värikäs lisäykset lisäävät hedelmäsalaattia valituksen.

Prep Aika: 30 minuuttia

Jäähdyttäminen aika: 1 tunti

Yhteensä: 1 tunti, 30 minuuttia

Tuotto: 4-6 annosta

Ainekset:

9-10 kuppia viipaloitu tai kuutioitu tuoreita hedelmiä
2-3 kuppia tuoretta appelsiinimehua
1/4 dl sokeria tai maun mukaan
1 rkl oranssi kukka vettä, tai maun mukaan
1-2 tl sitruunamehua
--- Fruit Ehdotuksia ---
mandariini tai napa oranssi
vihreä tai punainen viinirypäleet
päärynät ja / tai omenoista
persikoista ja / tai nektariineja
mansikat
ananas
banaanit
kirsikat
kiivi
valmistelu:

Kuori ja siemenet ja viipaloi tai kuution hedelmät osaksi bite-sized kappaletta. Yhdistä appelsiinimehu ja sokeri, sitruunamehu ja oranssi kukka vettä ja kaada hedelmät. Peitä ja hyytää yhdestä kahteen tuntia ennen tarjoilua.