Marokko Ruoka

Marokko Ruoka



Travelers ympäri maailmaa ovat yleensä kolme kysymystä mielessä ennen ne laskeutuvat määränpäähänsä. Missä yöpyä, mitä nähdä, ja mikä tärkeintä, mitä syödä?

Ruoka ei ole vain orgaanisia elementtejä, jotka pitävät ihmisiä hengissä, mutta epäilemättä ikkuna, jonka kautta muut salaisuus kulttuuriset näkökohdat kansakunta.

Se on yhteinen usko, että jokaisessa maassa ylellinen paikkoja palvella parasta ruokaa, mutta Marokossa, katu ruokaa on aivan uskomaton, "tuoreita, täyttö-ja omasi muutaman dirhamia", sanoi CNN.

Amerikkalainen uutiskanava CNN julkaisi äskettäin artikkelin jossa Marokon katu ruokaa otsikolla "10 street elintarvikkeet kokeilla Marokossa"

Ei ole väliä mitä kaupungin valitsit lomasta, katu ruokaa on aina saatavilla erityisesti ruokailun ajaksi. Marokossa, on oikeastaan ​​kolme pääasiallista ateriaa eli aamiainen, lounas ja illallinen. Jokainen ateria aika on vaihdellut ruokia ominaisia.

Monet Marokon kadut ovat paikalla suussa sulavia ruoka, mutta CNN suositeltava "Fez (suuntana Achabine alue), Marrakech (Djemaa el-Fna ja ympäröivät kadut) ja Essaouira (lähellä satamaa lopussa Place Moulay Hassan)".

Vaikka on olemassa monia lumoava ruokaa sinun täytyy yrittää kaduilla Marokossa, amerikkalainen kanava teki listan lyhyt lukien:

Leipä
Kuten useimmissa osissa maailmaa, leipää pidetään yleisesti elintarvikkeiden katkottua useimmissa marokkolaisia.

Kaikenlaista leipää on omat erityiset nimi Marokossa, ja sana leipä (Khobz) Marokon murre (Darija) tai "aghrum" berberien, on uunissa paistettuja taikina käytetään perinteisesti kauha osaksi tagines, oliiviöljyn ja muiden marokkolaisia ​​ruokia, jotka syödään leipää.

Muut leipää lomakkeet voi syödä yksin tai kuuma juoma, mieluiten teetä mintulla.

"Erityisen hyvä on beghrir (sienimäinen leipä, vähän kuin naiset), harsha (voinen leipää hienoja suurimot) ja rghaif (hilseilevä, kerroksellinen litteä leipä)" toteaa CNN.

Bessara
Valmistettu kuivataan ja kuoritaan fava-pavut kylminä vuodenaikoina, Bessara on kuuluisa Marokon ruokaa, joka on yleisempää keskellä työväenluokan.

"Hole-in-the-wall ruokapaikat myös hurjana jopa lounaalle tulvivat sitruuna-infusoida oliiviöljyä ja ripottele kumina ja chili", sanoi CNN.

Hienonnetut maksan
Perinteisesti crumbed maksa on kääritty ohutta rasvaa ja grillataan grilli, mutta myös se voi olla paistettu pannulla ylimääräinen ripottele kuuma mausteet.

Hienonnetut maksa ovat todella vastustamaton. Amerikkalainen kanava kutsui sitä "Marokon version Wienerschnitzel: sileä ja voinen vasikoiden maksa, hienonnetut ja paistettu."

Höyrytettyjä lampaan pään
Se voi kuulostaa oudolta idealta, mutta kun yrität sitä et yksinkertaisesti löytää, että herkullinen maku, että tahmea liha pään lampaita ei pitäisi tuhlata.

Se on perinne palvella höyrytettyjä lampaan pään aamiaiselle toisena päivänä Eid Al Adha (Sacrifice).

Jotkut kadun ravintoloista Jamaa Alfna Marrakechissa palvelee yksinomaan höyrytettyjä lampaan pää, paikallisesti kutsutaan "Baolo" tai "Paolo" noin MAD15 varten levy leivän kastettu herkullinen kastike.

Spicy sardiinit
Mukaan CNN, "Marokko on maailman suurin viejä sardiini, joten pieni kala katu ruokaa katkottua."

Marokkolaiset valmistella sardiinit eri tavoin, mutta paistamiseen Menetelmä on suosituin.

"Täytetyt mausteinen chermoula liitä tehty tomaattia, korianteria, chiliä, valkosipulia, paprika, kumina, oliiviöljy ja sitruunamehu," sardiini voi tehdä "maukas voileipä" vain MAD 10 (1,16 dollaria).

Munakoiso ritarit
Fritters ovat erittäin suosittuja kadulla ravintoloita. Joko Munakoiso tai peruna ritarit paikallisesti kutsutaan Maakuda salaatilla voi olla halpa, mutta hyvä iltapala.

Ihmiset, jotka eivät voi syödä lihaa ruokiin joidenkin uskonnollisia sitoumuksia, tai "kasvissyöjät voivat onneksi pilkkaavat läpi basaareja, liian kanssa runsaasti tuoreita, luomutuotteita myyntiin."

Vartaat
Vartaat tai Kebbab, Meshwi, SHWA, Boulfaf ovat kaikki erilaisia ​​nimiä ilmaiseva lihan vartaat keittää yli puuhiiltä tulipalo tai sähkögrilli. Se on arvostettu Marokon ruokalaji, joka on valmis kutsuvieraiden tai seremonioita lähinnä "Eid Al Adha", koska jokainen perhe on tarpeeksi lihaa valmistautua pitää grilli kiireinen koko päivän.

Ne ovat luultavasti kallein ateria voit tilata kadun ravintolassa noin MAD 20 MAD30 muutaman vartaat, mutta se on hintansa arvoinen. Jos eksyt keskuudessa väkijoukkoja, ja haluat tappaa näläntunnetta, yksinkertaisesti "seuraa roju Savupilvet ja löydät mini-kana kebab ruoanlaitto yli puuhiiltä."

Etana keitto
Toinen ateria, joka voi näyttää oudolta, mutta namia on etanat. Oltuaan kunnolla puhdistettu, elävät etanat keitetään yli kymmenen mausteet ja yrtit.

Alle MAD 5, saat kulhoon etanoita kuuma ja mausteinen liemi. "Ensin nyppiä etanat niiden kuoret hammastikulla ennen slurping keittoa."

Täytetyt kameli perna
Jos sinulla on hammas ja makkaraa, sitten vetoa, et voi vastustaa maku maku täytettyjä kamelin perna.

"Täytetyt jauheliha, lammasta tai kamelin liha, oliivit, mausteet ja hieman hump rasvaa, perna lähetetään pois paistetaan yhteisölliseen leivän uuni."

Jälkiruoat
Jälkiruoat ovat laajalti kulutetaan Marokossa.

Sana jälkiruokia paikallisesti kutsutaan (dissir) käytetään viittaamaan hedelmiä tarjoillaan jokaisen periaatteen aterian. Se on kulttuurinen käytäntö palvella hedelmiä (niistä saatavissa kauden aikana) aterian jälkeen.

"Jotkut kaikkein vastustamaton (ja lämpöarvo) herkkuja ovat briwat (friteerattuja filo leivonnaiset kolmiot täynnä manteleita) ja shebakia (kukka-muotoinen, paistettua seesami cookies)." CNN sanoi, mutta tietenkin on enemmän makea välineisiin, kuten "kaab Ghzal "" zmita "jne.

Jotkut saattavat olla epäluuloisia katu ruokaa, mutta ruoan laatu on taattu ja hinnat ovat kohtuullisia monissa Marokon kaupungeissa kuten Marrakeshin että sijoittui neljäs kaupungin joukossa "Top Ten Best Street Food Kaupungit" maailmassa vuoteen VirtualTourist.com.

Osa edellä mainittujen ruoka voi tuntua hyvin outoa ja eksoottista, kuten etanoita ja höyrytettyjä lampaan pää, mutta muitakin ruokia voit turvallisesti kokeilla, kuten lampaan kiveksiä ja mausteinen paistettu lehmän tai lampaan aivoja.

Lisäksi CNN: n luettelossa on muita tunnettuja marokkolaisia ​​ruokia sinun täytyy maistaa loman aikana Marokossa: couscous, tagine ja Bastilan jotka ovat epäilemättä yksi perimmäinen kauneuden ilmenemismuotoja, hienostuneisuus ja herkkyys marokkolaisia ​​ruokia.