Tartiflette kausi

Tartiflette kausi


Tartiflette kausi Kokeile palvelevien Ranskan tyyliin cheesy perunapaistosta hillosipulien, kurkut ja lihajalosteet. Ainesosat 1kg/2lb 4oz Charlotte perunaa, kuorittuna 250g/8oz pekonia lardons 2 salottisipulia 1 valkosipulinkynsi 100ml / 3 ½ fl oz valkoviini 200ml/7fl oz kaksinkertainen kermaa merisuolaa ja vastajauhettua mustapippuria 1 kokonainen Reblochon juusto (noin 450g/1lb), viipaloidut Valmistusmenetelmä Saat tartiflette, Kuumenna uuni 200C/400F/Gas 7. Kypsennä perunat kattilaan ja suolattu kiehuvaa vettä 5-10 minuuttia, tai kunnes tarjous. Valuta ja aseta sivuun jäähtymään hieman. Samalla Kuumenna paistinpannu kunnes kuuma ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli 4-5 minuuttia, tai kunnes kullanruskeita. Deglaze pannulla valkoviini ja edelleen keittää, kunnes suurin osa nesteestä on haihtunut. Tekniikka: De-ikkunoiden pannulla kastike Watch tekniikka 1:18 min Viipaloi perunat ohuiksi ja kerros osaksi uuninkestävä soikea uunivuoka kanssa pekoni seos. Kaada päälle kermaa. Mausta suolalla ja paljon mustapippuria. Layer Reblochon viipaleet päälle. Paista uunissa 10-15 minuuttia tai kunnes juusto on kullanruskea ja kupliva.marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko 
Tartiflette