Porsaankylkeä, parmankinkkua ja oregano kauden

Porsaankylkeä, parmankinkkua ja oregano kauden


Porsaankylkeä, parmankinkkua ja oregano kauden Olet ehkä huomannut, että olen sanonut porsaankylkeä olisi irrotettava rinded. En sano et halua kamara samoin. Ciccioli - kuten Italian sianlihaa scratching (antaa tai ottaa) tunnetaan - tekevät hienoa aperativo-mukana suupala. Ainekset 1.5kg/3lb 5oz luutonta ja rindless lanne sianlihaa




2 rasvaa valkosipulin kynttä, jauhettua 
muutamia nappuloita tuoretta oreganoa, plus enemmän palvella 
100g / 3 ½ oz Parman kinkku, viipaloitu 
⅓ tl kuivattua chiliä hiutaleita 
1 sipuli tai 2 salottisipulia kuorineen 
2 rkl oliiviöljyä 
4 rkl kuivaa valkoista vermuttia 
4 rkl kiehuvaa vettä 
Valmistusmenetelmä 
Kuumenna uuni 200C/400F/Gas 6. Avata lantion sianlihan, lukea täytteenä, luomalla sitä eteesi pystysuunnassa niin, että paksu osa on vasemmalla (olen oikeakätinen). Nyt alkaa yläosassa, leikkaa läpi tämän paksun osan lanne kokonaan alas niin, että voit avata sen ulos vasemmalle kuin kirja. Tämä antaa sinulle suuremman pinta antaa täyte. 
Levitä pistävä valkosipulin ympäri liha. Sitten ottaa lähtee muutama oksaa oreganoa ja piste heille liikaa. Pidä varret. 
Aseta palat kinkun vaakasuoraan porsaankylkeä, näin se rullaa helpommin kuin tela seuraa pitkä pituus kinkun viipaleita. 
Ripottele chili hiutaleet päälle kinkkua ja sitten rullaa lantio, alkaen avoimen puolella pitäminen mahdollisimman tiukka rulla kuin voit. Kiinnitä liha merkkijonon 3-4cm/1-1 ½ välein, solmitaan pituudet merkkijono tiukasti. Jos käytät paperikauppa merkkijonon sijaan Cookin side, kostuta ensin. Voisinpa neuvoo, miten sitoa kunnon solmua, mutta en kovin paha solmua itseäni. Olitko saada tarjous ystävällinen käsi - tai pikemminkin sormella - pitää solmu alas kun sitoa se, ota se kiitollisena. 
Leikkaa sipuli tai salottisipuli ohuiksi viipaleiksi ilman kuorinta niitä, ja istuvat ne pohjassa paahtamalla tina tehdä maku-alustan sianlihaa. Lisää varattu varret pois oregano, istua lantion päälle ja valuta päälle öljyä. 
Kypsennä 1 ¼ tuntia, kun se keitetty, mehut on suoritettava selvä kun laittaa vartaassa keskelle ja lihan lämpömittari pitäisi lukea 71C/160F . 
Siirto tinan heatproof keittiön pintojen, kaadetaan välittömästi vermuttia ja kiehuvaa vettä vuokaan ja kaavi ympäri pohjan tinan joten kaikki oniony, lihaisa jumissa-BITS liukenee tähän hetkessä kastike. Voit antaa lihan levätä tässä kastikkeessa 15 minuuttia tai niin. 
Kun olet valmis siivu sianlihaa, poista se hallituksen ja lämmitä kastike (poistamalla sipuli bittiä), jos se on jäähtynyt. Leikkaa liha noin 2cm/1in viipaleiksi, tai toisin sanoen, paksu riittävän siivut pitävät muotonsa ja pidä täyte. Tämä koko yhteisen pitäisi antaa sinulle 10 hyvää viipaletta plus epämuodostunut Päädyt. 
järjestää nämä tukeva viipaleet sängylle raketin kanssa kastike tarjoillaan erikseen vähän kannu, tai vain istua ne lämpimänä lautaselle ja kaada niiden päälle hieman kastiketta tai ylimääräiset mehut lihasta on tehnyt. Ota hieman oreganoa lehtiä ja viipaloi ne ohuiksi nauhat, levitysvaikutusta heidät sianliha viipaleiksi ennen tarjoilua. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko