Couscous Brochettes marinoituja

Couscous Brochettes marinoituja


Couscous Brochettes marinoitua  Resepti ehdotti: Imane  alkuperä resepti: marokkolaisia ​​ruokia  Henkilömäärä: 6 henkilöä.  Valmistusaika: 0 h 35 min  Paistoaika: 1 h 00 min Vaikeusaste: Helppo  Hinta: kohtuullinen Ainekset: marinadi: 25 cl oliiviöljyä 3 tl jauhettua kuminaa mehu 3 sitruunat 6 rkl hienonnettua tuoretta korianteria 3 sipulia, hienonnettuna 2 tl paprikajauhetta 1 rkl persiljaa, hienonnettuna 1 tl suolaa 1 tl rouhittua valkopippuria 2 kuutioiksi paprika (punainen, vihreä) + punainen sipuli kuutioiksi ja couscous: 1 kg couscous keskimäärin 80 unssia vettä, kasviöljyä 1 tl suolaa 80 voita kuutioina pippuri, kaneli vartaat:600 g broilerin rintaa leikataan 2cm kuutioiksi 600 g vähärasvaista lammasta (jalka) leikataan 2cm kuutioiksi Valmistelu kebab marinoituja couscous: Valmistella couscous resepti marinoitua kebab: Sekoita kaikki marinadin ainekset. Jakaa kahteen suureen kulhoon. Lisää kuutioiksi kana ja yksi lammas kuutiot muissa, sekoita hyvin ja anna marinoitua 4 tuntia. Valmista couscous: Laita couscous kulhoon, peitetty 80 unssia kylmää suolattua vettä ja 2 rkl hyvää öljyä. Sekoita nopeasti ja anna nousta noin 30 minuuttia.Tämän jälkeen kestää isossa kulhossa, kaada mannasuurimot and roll kädet ensimmäisen kerran. Laita se höyrylaiva päälle kiehuvaa vettä. Sulje ja odota 10 minuuttia, kunnes höyry kulkee hyvän aterian. Ota mannasuurimot, kaada kulhoon, laita 80 g voita pieniksi paloiksi ja vispilä haarukalla. Mausta suolalla, pippurilla ja kaneli, sekoita ja anna jäähtyä hieman.Liikkuvan 2. kerran seos lämpimänä. valmistelu kebab: On jokaisen vartaassa, säkissä neljä noppaa muuttamalla karitsan kanssa paprikat ja punasipulia kuutioiksi. Tee sama kana vartaat. Kuumenna grilli tai uuni grilli puuhiiltä, ​​kun se on kuuma, anna sen grilli vartaita 5-8 minuuttia, kääntämällä kerran tai kahdesti ja harjaus marinadi useita kertoja. Varmista ne kypsyvät ja tarjoile kuumana couscous.