Investoinnit Opportunity Marokossa

Investoinnit Opportunity Marokossa

Ihanteellinen Overseas Investment Opportunity
Valo on Amber - Oletko valmis?

Marokko talousarvion lennot
Verojärjestelmä sympaattinen sijoittajille - Marokon hallitus on toteuttanut useita muutoksia verojärjestelmän tehdä investoimalla Marokon omaisuuden houkutteleva ulkomaisille ostajille. Näihin kuuluvat vapautus tietyistä veroista useita vuosia ja vähentää merkittävästi toisissa. On kaksinkertaisen verotuksen perustamissopimuksen välillä kuningaskunnan ja Marokko, joten jos vero on maksettava maksat vain kerran.
Julkiset investoinnit - Kuningas on ilmoittanut "Vision 201", jonka tavoitteena on Marokon tullut ensiluokkainen lomakohde vuoteen 2010 ja kaksinkertainen matkailijoiden määrä on 10 miljoonaa euroa vuodessa.
Valtava infrastruktuurin parantaminen käynnissä. Amerikkalaiset investoivat miljardeja uusiin satamiin. Uusi lentoasemat ympäri maata ovat auki, kaikki liittyi moderni, leveä moottoritie järjestelmä. Plus merkittävä päivitys maan rautatiejärjestelmän johtaa nopean yhteyden Tanger ja Marrakech.
Merenalaisen tunnelin tarkoitus yhdistää Espanjan Marokkoon. Sveitsiläinen yritys on juuri nimitetty valvomaan täydellinen tekninen tutkimus linkkiä. Riippuen tämän tutkimuksen tuloksia on arvioitu, että rautatieliikenteen (samanlainen Channel Tunnel) ajaa läpi tunnelin ja sen pitäisi olla toiminnassa vuoteen 2025 mennessä.
"Open skies"-sopimus on allekirjoitettu ja hallitus takaa maailmanluokan lentokentälle päivityksiä vuoteen 2010 mennessä. Tämä avaa tien talousarvioon lentoja Britanniasta ja Irlannista. Ryanair ovat ilmoittaneet lennot aloittaa tänä kesänä, ja lopulta lentää 20 kohteeseen Marokossa, muut halpalentoyhtiöt kuten Easyjet ja Monarch seuraa. Muista kohteista tämä on johtanut ajo alas lennon hintoja ja lisänneet paikallisten kiinteistöjen hintojen alueilla palvelee lentoasemilla.
Valtava uusi kehitys - "Dubai-tyylinen" ovat käynnissä tukema maailman suurin kehittäjille.Nämä asettavat Marokko tiukasti "Destination karttaa". Muita ratkaisuja ollaan joka on noudattaa tiukkoja ympäristö-valvontaa, joka koskee tekijöitä, kuten rakennuksen korkeus, joka pyrkii välttämään tekemästä samoja virheitä kuin yli-kehittynyt Costas Espanjassa.
Julkkikset ovat menossa - Beckhams, Jude Law, George Clooney ja Brad Pitt ovat viime aikoina vierailleet ja osti - tämä on tärkeää, ja se asettaa Marokko median valokeilassa.Vuonna 2006 sanoma-ja aikakauslehtien artikkeleita, jotka kattavat Marokko on kasvanut voimakkaasti ja hiljattain tekemän tutkimuksen London konsultointi "Superbrands" tunnistettu Marokko toiseksi halutuin kohde nykymaailmassa.
Valkoinen hiekka, valtavia tyhjiä rantoja ja ympäri vuoden lämmin ilmasto - yli 1100 kilometriä rantaviivaa Marokossa on runsaasti koskematonta kaunista rannikkoa nauttia ja ilmasto, joka vetoaa - ympäri vuoden!
Exotic, mutta kuitenkin lähellä - Marokko on lähin "eksoottisiin" kohde kuningaskunnassa ja Irlannissa, ja on edelleen suuri romanttinen viehätys. Se on myös vain 35 minuutin Espanjaan ja sieltä 20 minuutin Gibraltarilla ja 45 minuuttia Puerto Banus ja Marbella Costa del Sol.
 

"Odotan omaisuutta ympäri maailmaa ja ovat löytäneet mitään tämän laadun hinta näin lähellä kotia. Paikat kuten Bulgaria ovat tapa vähemmän tärkeitä annetaan lyhyt kausi ja puute tuntuu hyvältä sun tekijä. "K.Clement, International Property Investor