Mediterrania-Saidia

Mediterrania-Saidia


Mediterrania - Saidia

Mediterrania-Saidia Beach & Golf Resort on ainoa Välimeren rannikolla keinona, joka on osa Marokon hallituksen suunnitelma Azur ohjelma kasvattaa matkailu  Marokkoon . 
Mediterrania-Saidia Resort kuuluu 6 km upeaa rannikkoa, jossa valikoima 4-tähden ja 5 tähden hotellit Apart-hotelli, kolme 18-reikäistä golfkenttää, 840 laiturissa marina, ylellisiä kauppoja, baareja, ravintoloita ja tietysti ylellisiä Välimeren tyylisiä huoneistoja ja huviloita. 
Tämä hämmästyttävä lomakeskus lähellä loma kaupungin Saidia, ennustetaan on alueellinen taloudellinen vaikutus huikeat 1500000000 euroa.
Mediterrania - Saidia

Mediterrania-Saidia ominaisuudet

Mediterrania-Saidia on erinomaiset kulkuyhteydet, jotka mahdollistavat keinona voidaan helposti ja nopeasti liittää suurimmissa kaupungeissa Marokko (kuten Marrakech, Fez ja Casablanca), sekä Euroopassa ja muualla maailmassa. 
kansainväliset lentokentät Oujda, Nador ja Melilla ovat kaikki helpon matkan päässä sekä Mediterrania-Saidia, ja ne täyttävät kaikki vaatimukset lentoliikenteeseen, täydentää äskettäin parannuksia tieverkon. 
Tärkeintä, Oujda Airport on nyt päivitetty takia Moroccos ilmoitti äskettäin Open Skies-aloite, joka tuo edullisia eurooppalaisten lentoyhtiöiden kynnyksellä Mediterrania-Saidia vuoteen 2008. 
Vain 3 tuntia Berliinissä ja Lontoossa, 2 tunnin päässä Pariisista ja Roomasta ja 1 tunnin päässä Madrid, tämä on tilaisuutesi omaa omaisuutta yksinomainen ja moderni lomakeskus Välimeren rannalla. 
loputon valkoiset hiekkarannat ja luonnon suojelualueiden Mediterrania-Saidia on suunniteltu täyttämään erilaisia ​​asuin matkailun tarpeet etsivälle auringonpaistetta ja rannat, ainutlaatuinen kulttuuri ja historia tai golf ja merenkulku urheilu. 
Mediterrania - Saidia
Mediterrania-Saidia tulee suuri vapaa-ajan ja viihteen keskus, ja suunnittelu keinona kiinnittää erityistä huomiota yhteisiä alueita ja yleisiä tiloja osoitetaan yli 145000 m2 julkisiin tiloihin, hallinnon palvelut, terveyskeskus ja helikopterikenttä. 
<p> Lisäksi Resort on 175000 m2 täysin varattu viheralueita, joista kaksi puistojen ja pitkin koko 6 km rantakaistaleelle tulee olemaan uskomaton 17 Beachin klubeille yhteensä. 
seudulla Mediterrania-Sadia on alue huomattavaa luonnon kauneutta Marokossa, kuusi kilometriä kultainen, puhdas ranta ja ihana lahden joten se sopii kaikentyyppisille vesiurheilulajeja. On myös luonnollista Bird Reserve, joka on luotu alueen suo-ja metsäalueiden että hameet keinona. 
Mediterrania-Saidia tarjoaa ostajille ainutlaatuisen mahdollisuuden investoida ja elää yhdessä arvostetuimmista kehitystä maailmassa. 
tarjoaminen ylellisyyttä elämäntapa kohtuuhintaan, Mediterrania-Saidia osoittautuu erinomainen investointimahdollisuus voimakkaasti pääoman kasvua.
Mediterrania - Saidia

Ominaisuudet myytävänä

Within Mediterrania-Saidia meillä valikoiman huoneistoja, kattohuoneistoja, asuintalot ja huviloita myytävänä kaikkein yksinomainen kehitys, mukaan lukien palkittu  Le Jardin de Fleur Resorts  , mukaan lukien:
  • Tulip Residence, Saidia

  • Best Western Premier Le Jardin de Fleur Resort

  • Les Grandes Villas

  • Radisson Villas  ja

  • Radisson Resort & Spa

  • Mediterrania - Saidia
    Lisätietoja kaikista meidän ominaisuudet Mediterrania-Saidia, Marokko voit tehdä yksityiskohtainen kiinteistön hakua käyttämällä hakutoimintoa vasemmassa yläkulmassa tämän sivun. 
    Vaihtoehtoisesti ota omaisuuden alalla Overseas lisätietoja lähettämällä meille sähköpostia -postin "Ota yhteyttä" sivulta tämän sivuston, tai antaa ystävällisen henkilökunnan puhelun.

    Mediterrania-Saidia Poimintoja

    Hinnat alkaen vain 63293 varten 1 vuode huoneisto.
    Alkaen 162776 ja täysin kalustettu huvila.
    Ominaisuudet ovat täysin kalustettuja integroitu kodinkoneet, air con ja satelliittitelevisio.
    Vain 20% talletus vaaditaan. Kiinnitykset saatavilla.
    Vuokraus saannot jopa 11%.
    0% veroa vuokratuotoista ensimmäisen 5 vuotta.
    0% myyntivoittoveroa 10 vuotta tai sitä ennen, jos alle 65000.
    0% perintövero, jos siirretään perheenjäsenen.
    100% varojen kotiuttamisesta.
    Major Julkiset investoinnit infrastruktuuriin.
    15 lentoyhtiötä (mukaan lukien UK halpalentoyhtiöiden) aikoo lentää Oujda (30 min päässä resort) 3 vuoden kuluessa. easyJet lentää Marokkoon kesällä 2006. Ryan Air on myös äskettäin allekirjoittanut sopimuksen lentää Marokkoon.
    Low-density rakenne monia avoimia puistoalueita eksoottisia istutus ja lasten leikkipaikat. Yhteiset uima-allasta.
    10-vuoden rakentajat takuu (samanlainen NHBC Certificate in UK).
    6 KM kaunis, pitkät hiekkarannat ja koskematon luonnonsuojelualueita.
    Turvallinen, matalasti laskeutuva ranta ihanteellinen nuorille lapsille.
    3 ammattimaisesti suunniteltu 18-reikäistä golfkenttää.
    Huoneistot ja huvilat rakennetaan sisällä golfkentät.
    Ympärivuotinen loma ilmasto, 3-5 astetta lämpimämpi kuin Costa del Solilla.
    Flat keinona ihanteellinen pyöräilyyn, rattaat ja pyörätuolit.
    Euroopan ostoskeskus, jossa eksklusiivisia kauppoja, kuten Gucci & Boss.
    Marokon Medina (Market).
    Ravintolat, baarit ja putiikit sataman ympärille.
    4 * ja 5 * hotellit.
    Kävelykadulla 17 rantaklubeja
    State-of-the-art Marina 840 Vedessä oleva venepaikka (suurin Med.).
    Sukellus ja purjehdus keskus ja kaikki muut watersports huolehditaan.
    Vesipuisto, elokuvateattereita ja keilailua.
    Lasten Club.
    Fitness, terveys ja kauneus spa hoitola.
    Medical Centre.
    Equestrian Centre ja tenniskeskus.
    Olympic Training Centre on uima-allas ja urheilustadionit.
    Conference Centre & Heliport.