Hunaja paisti kylkiluut anis

Hunaja paisti kylkiluut anis

Hunaja paisti kylkiluut anis

Sticky kylkiluut ovat klassinen esimerkki sokeri ja mauste työskentelevät loistavasti yhteen.Et ehkä koskaan ajatellut tehdä niitä kotona, mutta tulokset ovat hämmästyttäviä.
Ainekset
6 rkl thickish hunajaa
3 kukkura rkl osterikastiketta
¼ tl chili hiutaleet
4 koko tähtianista
¼ tl suolaa
¼ tl mustapippuria
4 valkosipulinkynttä
1.5kg/3lb 5oz lihaisa porsaan kylkiluita
Valmistusmenetelmä
Jotta marinadi, lusikka hunajaa ja osterikastiketta osaksi paistovuoassa tai vuokaan. Lisää chili hiutaleet, tähtianista ja suola. Hio pippurit ja lisää ne marinadi.
Toss kylkiluiden marinadi ja työntää valkosipulin kynttä koko kylkiluiden välistä, niin varataan vähintään 2 tuntia. Se ei haittaa, jos he pysyvät siellä yön yli.
Paahto kyljyksiä 160C/325F/Gas 3: ssa 90 minuuttia, kääntämällä niitä niiden kastike aika ajoin.
Käännä sitten lämpö enintään 200 ° C 15 minuuttia, Pidä heitä silmällä, koska joskus ne palavat helposti. He ovat valmiita, kun liha on mureaa, vaikka kaukana putoamisen luun, ja kylkiluut ovat tahmeita ja lähes hiiltynyt.