Fenkoli Scented Kale Soup

Fenkoli Scented Kale Soup


Vapaapäivät ovat noin tasapainossa. ( Me kaikki tiedämme, että se ei ole totta. vapaapäivät ovat noin piirakka . ) kaikkien välillä raskas, korkea kalori loma juhlia, juhlia ja työ lounaita ( piiras! jee! ), se on hyvä idea pysyä kevyempiä ruokia kotona tähän aikaan vuodesta.Seuraavat kasvissyöjä lehtikaali keitto muistuttaa Italian häät keittoa ja tekee runsas mutta kevyt tauko viipaletta ... piirakan ([ facepalm ]).
Kuivatut fenkoli siemeniä antaa keitto lempeä aromaattinen maku. Ohra lisää rakenne ja auttaa paksuuntua keitto likvidit kuin se kokkeja.
Hyödyllinen vihje: Jos lämmitystä varten tähteitä, ohra saattaa imeä joitakin nestettä. Lisää 1/4 kupillinen vettä tai niin annosta kohden todentaa.
Huom kiinnostavia: lehtikaali ja kuivattu fenkoli  siemeniä käytetään tähän virkaan tuli hyvin antelias naapurin puutarhassa. Kiitos!
In YC Uutiset: Joulukuu on Paahda Post kuukausi! Joka viikko me olla lähettämistä paisti resepti valmisteltaessa vapaapäiviä. Tarkista takaisin jos tuntuu niin taipuvainen.
Fenkoli Scented Kale Soup  - palvelee 4-6
1 T oliiviöljyä 
4-6 valkosipulinkynttä, murskattuna ja kuoritut, sekä 1 kynsi, puolittunut 
1 lb lehtikaali, varret poistettu, pilkotaan 1/2 - 1 tuuman kpl 
3 isoa vähän tärkkelystä kiehuvat perunat, kuten Yukon kultaa 
4 C vihannes Varastossa 
2 C tomaattimehua 
1/2 C ohrasuurimoita 
1 t kuivattuja fenkoli siemeniä 
Shaved Parmesan tai Asiago juusto (valinnainen)
Suuressa stockpot, pehmentää 4-6 valkosipulin öljy keskilämmöllä noin 1 minuutti. Lisää lehtikaali ja kuullota kunnes nahistuneita, noin 2-4 minuutin ajan, pitäen silmällä ei pala valkosipuli.
Sekoita perunat, kaluston ja tomaattimehu, kansi ja tuo hauduta. Vähennä lämpöä ja edelleen kiehua 10 minuuttia välillä sekoittaen.
Sekoita ohran ja fenkoli siemeniä, peitä ja jatka hautua 45 minuuttia välillä sekoittaen. Palvelemaan, hiero yksittäisiä keitto kulhot leikattu puoli puolitetut valkosipulin kynsi ennen ladling liemessä. Top kanssa ajeltu parmesaania tai Asiago juusto.



marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko