Pysyvä Rib Roast au Jus

Pysyvä Rib Roast au Jus


Pysyvä Rib Roast au Jus Joulukuu on Paahda Post Kuukauden Yankee Cook. Huraa![Noisemaker ääni] joka torstai kunnes New Years tulemme lähettämistä uusi loma paisti lomallesi inspiraatiota. Tämän vuoden Roast Post teema on puolueen Four - kunkin paisti resepti on kirjoitettu neljän hengen sijasta tavallista kahdeksan tai kymmenen, koska ei jokainen loma osapuoli on kymmeniä ihmisiä läsnä. Olemme potkiminen pois Paahdettua Post kuukausi pysyvän Rib Roast au Jus. pysyvän kylkiluu paisti on sama leikattu liha kuin prime rib ennen se on leikattu pihvejä. Täysi pysyvä kylkiluu paisti teline on seitsemän kylkiluuta, ja voi painaa jopa 16 kg ja tuottaa niin monta annosta. Kahden kylkiluu paisti yleensä painaa välillä 3,5-4,5 kg. Mitä mukavaa kyse siitä pienempi pysyvän kylkiluu paisti on, että vaikka se on riittävän suuri raivata pöydässä, se on myös tarpeeksi pieni ruskista pannulla jälkeen paistit. Paahtaminen on suhteellisen alhainen lämpötila 325 asteeseen auttaa hallitsemaan doneness keskustan ja estää ulkoreunat lihan ylikypsymiseltä. Nopea laajuinen polttaa viimeistelee paisti pois rapea ulkoa. Toinen etu paahtamalla pieni - se vie paljon vähemmän aikaa kokata. Yksi asia, että on mukavaa noin seisoo kylkiluu paisti on, että se ei vaadi paahtamalla pannulla telineeseen. Kylkiluut toimivat telineeseen, joten jos olet lähtemässä pois ja sinulla ei ole paahtamalla pannulla, jotta tämä ja voit vain käyttää vuokaan. Voisit jopa käyttää tonttu pannulla. Carving Vihje: Jotta paisti helpompi raivata, poista kylkiluut ensimmäinen ja sitoa ne takaisin käyttämällä teurastajan langan. Näin henkilö veistämällä tarvitsee vain tehdä pystysuoraan viipaleita pihvit tulla pois. Päivällisen jälkeen, paitsi luut tehdä lihalientä. pysyvän Rib Roast - toimii 4 Erikoisvarusteet: Tarvitset liha lämpömittari ja teurastajan merkkijono. 3,5-4.5 lb pysyvän kylkiluu paisti 1-2 T suolaa6 oksaa Sage 6 oksaa timjamia 2 t kumina 1 T oliiviöljyä 1-1,5 t suolaa 2 C lihalientä lisää salvia ja timjami oksaa koristeeksi (valinnainen) Aloita katkaisemalla kylkiluut muusta lihasta. Aseta paisti leikkuulauta kylkiluun alaspäin, alkaen leikata puolella luun, suorita veitsi vaakasuoraan luun poistaa paisti luusta. Aseta kylkiluut sivuun. Trim pois ylimääräistä rasvaa ylhäältä paisti. Anteliaasti suolaa paisti yhdestä kahteen rkl suolaa.Asenna paisti ripakuvioiden ja käyttää kahta kappaletta teurastajan merkkijono sitoa kaksi osaa takaisin yhteen aivan kuten ne olivat ennen kylkiluut poistettiin. Aseta paisti on tiskin iso lautanen. Annetaan seistä 1 tunnin ajan huoneenlämpötilassa. Tämä vie pois chill jääkaappi jotta liha kokki tasaisemmin keskellä. Kuumenna uuni 325 asteeseen. Hienoksi jauhelihaa 1 rkl kutakin salvia ja timjami (noin 2 tai 3 oksaa) Yhdistä yrtit, kumina oliiviöljyä ja suolaa pieneen kulhoon. Poista suola kylkiluun paisti käyttäen paperipyyhkeitä. Kuivaa.Hiero yrtti seos paisti ja aseta paisti iso uunivuokaan. Aseta liha lämpömittari osaksi keskelle paistia, jotta se ei kosketa luuta. Aseta paisti uunin keskiosassa ja keitä kunnes lämpömittari lukee 135 astetta (noin 1 3/4 2 tuntia) keskipitkän harvinaisia ​​tai 150 keskipitkän (noin 2 - 2 1/4 tuntia). Poista paisti alkaen uuni ja pitäminen lämpömittari paikallaan, löyhästi teltta paisti foliolla. Anna paistin levätä vähintään 20 minuuttia tai jopa tunnin. Lämpötila jatkaa kiivetä vielä 10 tai 11 astetta. Kun paisti on levännyt, kestää noin ruokalusikallinen sulatettu rasva vuokaan ja lämpöä hohtaa yli keskipitkän kuumuudelle isossa paistinpannussa. Sear kaikki sivut Paista pannulla käyttäen pihtejä - vähintään 30 sekuntia per puoli tai kunnes rapea, ruskea kuori muotoja. Aseta paisti joka palvelee vati tai veistämällä aluksella kanavilla (vuotojen estämiseksi). Leikkaa ja poista Strings. For Jus: Kaada kaluston paistinpannu ja kerätään pois mitään bittiä lihan sekoittaen liueta. Lisää loput oksaa salviaa ja timjamia sen pannulla. Alempi lämpöä keskipitkän ja voidaan vähentää noin puoleen tilavuuteen (noin 5 minuuttia). Siivilöi jus läpi mesh siivilä osaksi kastike vuokaan. Carve paisti tasoleikkaamalla pystysuoraan tehdä pihvejä. Tarjoile jus yli jotain tärkkelyspitoinen ja imukykyinen kuten perunamuusia tai hyvän polenta. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko