Classic nautapata kanssa Dumplings

Classic nautapata kanssa Dumplings


Classic nautapata kanssa Dumplings 
Tämäntyyppinen lihapata ajautuu New England rantoja kanssa siirtolaiset. Jos puritaanit ei jo tehdä se Englannissa, he todennäköisesti oppinut sen Hollannin (puritaanien joka lopulta laskeutui New England alunperin pakenivat Alankomaissa ennen lähtöä Amerikkaan).matkalla Alankomaiden muutama vuosi sitten , minut kutsuttiin illalliselle kotiin paikallisen perheen. Ateria oli kuvattu "todella hollantilainen". Se oli nautapata joka oli lähes identtinen mitä olin otettu esiin New England. Great lämpenee talo pimeä talvi päivä, rempseä ja ravitsevaa, nautapata on alkuperäinen stick-to-your-kylkiluiden aterian . Pidän omani kanssa pyöryköitä. Se on kuin tuoretta leipää päälle saat muhennosta. Klassinen nautapata kanssa Dumplings Tuotto: palvelee 4-6 Prep Aika: 20 min Aika: 3 tuntia Yhteensä aika: 3 h 20 min 1 1/2 lb naudanlihaa (kaikki muhennos leikkaus ) kuutioitu 1/4 cup jauhoja 1 tl suolaa 2 rkl rypsiöljyä 15 hillosipuleita 15 pk sieniä 2 porkkanaa, kuorittuna ja hienonnettuna 2 palsternakkaa, kuorittuna ja hienonnettuna 2 rkl hienonnettua Vihersipuli2 rkl hienonnettua salviaa 1 quart kasvis tai lihalientä 1 kuppi jauhoja 1 rkl rypsiöljyä 1 tl leivinjauhetta 1/4 tl ruokasoodaa 1/4 tl suolaa 1/2 tl sokeria 3/4 dl kevyt kermaa tai puolet ja puolet Aloita kuorimalla sipulit. Tehdä niin ryöpätä ne kiehuvaan veteen noin 3-4 minuuttia. Valuta ja huuhtele kylmällä vedellä. Leikkaa root ja tehdä hieman knotch ihossa (kuoret veitsellä toimii hyvin tähän). Purista vastakkaiseen päähän. Sipuli on helposti luiskahtaa pois iholta. Poista kaikki jäljellä pitkiä säikeitä tai tummia läiskiä. Toss naudanlihan suolalla ja 1/4 C jauhoja. Kuumenna rypsiöljy valurautaa hollanti uunissa (tai uuninkestäviä stockpot) yli keskipitkän kuumuudelle. Lisää naudanliha ja ruskista joka puolelta. Vähennä lämpöä ja kaada kupillinen varastossa yli naudanlihan ja sekoita hajottaa mitään bittiä kiinni pannulla. Lisää vihannekset, Vihersipuli, salvia ja loput varastossa. Peitä ja hauduta miedolla lämmöllä 1/2 tuntia. Siirry 325 asteisessa uunissa ja kypsennä ilman kantta 2. 5 tuntia, välillä sekoittaen. (Käytän uunia tämän sijaan alue, koska muhennos kokkeja tasaisemmin ja siellä on pienempi riski polttaa pohjaan.) Tee kokkare taikina yhdistämällä 1 C jauhot, leivinjauhe, leivin sooda, suola ja sokeri. Sekoita kerma ja öljy.käyttäminen voideltuun ruokalusikallinen, kaavi kokkare taikina muhennos. Peitä ja palaa uunissa 10 minuuttia, jotta nyytit ruskeaksi. Poista kansi, siirrä teline lähemmäksi uunin yläosassa, lisätä lämpöä 450 asteeseen ja kypsennä vielä 15 minuutin ajan. Tämä kevyesti ruskea nyytit. Tarjoile kuumana hyvän lasillisen Cabernet Sauvignon. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko 
Classic nautapata kanssa Dumplings
























Nautapata kanssa nyytit kausi


Nautapata kanssa nyytit kausi For kylmin talvinen Iltaisin tuck osaksi rikas nautapata kanssa fluffy nyytit lämmin sinut oikealle alas varpaitasi. Ainekset varten nautapata 2 rkl oliiviöljyä 25g/1oz voita 750g/1lb 10oz naudan hauduttaminen pihvi , hienonnettu osaksi bite-sized kappaletta 2 rkl vehnäjauhoja 2 valkosipulin kynttä murskattuna 175g/6oz vauva sipulit, kuoritut 150g/5oz selleri, isoina paloina 150g/5oz porkkanaa, isoina paloina 2 purjo, hienonnetut 200g/7oz lanttu , isoina paloina 150ml/5fl oz punaviiniä 500ml/18fl oz lihalientä 2 tuoretta laakerinlehteä 3 rkl tuoretta timjamia lehdet 3 rkl hienonnettua tuoretta flatleaf persiljaa Worcestershire kastiketta, maun 1 rkl balsamiviinietikkaa tai maunsuolaa ja vastajauhettua musta pippuria Sillä nyytit 125g / 4 ½ oz jauhoja, plus ylimääräistä pölyämistä 1 tl leivinjauhetta ripaus suolaa 60g / 2 ½ oz tali vettä, jotta taikina Voit palvellaperunamuusia
Nautapata kanssa dumplings





























1 rkl silputtua flatleaf persiljaa 
Valmistusmenetelmä 
Kuumenna uuni 180C/350F/Gas 4. 
Jotta nautapata, lämmön öljy ja voin uuninkestävään vuokaan ja paista naudanliha kunnes lopen puolelta. 
Ripottele jauhot ja paista vielä 2-3 minuuttia. 
Lisää valkosipuli ja kaikki kasvikset ja paista 1-2 minuuttia. 
Sekoita viini, kalusto ja yrtit, lisää sitten Worcesterkastike ja balsamiviinietikkaa, maun.Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
Peitä kannella, siirretään uuniin ja kypsennä noin kaksi tuntia tai kunnes liha on mureaa. 
For nyytit, siivilöidä jauhot, leivinjauhe ja suola kulhoon. 
Lisää tali ja riittävästi vettä muodostaa paksu taikina. 
Kanssa jauhotetulle kädet, rulla lusikallista taikina pieniä palloja. 
Kahden tunnin jälkeen poista kansi muhennos ja aseta pallot päälle muhennosta. Peitä, palaa uuniin ja paista vielä 20 minuuttia, tai kunnes nyytit ovat turvoksissa ja ovat pehmeitä. (Jos haluat oman nyytit kultainen alkuun, jätä kansi pois palatessaan uuniin.) 
Palvelemaan, aseta lusikallinen perunamuusia päälle kunkin neljän palvelevat levyt ja päälle muhennosta ja nyytit. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko