Nautapata kanssa nyytit kausi

Nautapata kanssa nyytit kausi


Nautapata kanssa nyytit kausi For kylmin talvinen Iltaisin tuck osaksi rikas nautapata kanssa fluffy nyytit lämmin sinut oikealle alas varpaitasi. Ainekset varten nautapata 2 rkl oliiviöljyä 25g/1oz voita 750g/1lb 10oz naudan hauduttaminen pihvi , hienonnettu osaksi bite-sized kappaletta 2 rkl vehnäjauhoja 2 valkosipulin kynttä murskattuna 175g/6oz vauva sipulit, kuoritut 150g/5oz selleri, isoina paloina 150g/5oz porkkanaa, isoina paloina 2 purjo, hienonnetut 200g/7oz lanttu , isoina paloina 150ml/5fl oz punaviiniä 500ml/18fl oz lihalientä 2 tuoretta laakerinlehteä 3 rkl tuoretta timjamia lehdet 3 rkl hienonnettua tuoretta flatleaf persiljaa Worcestershire kastiketta, maun 1 rkl balsamiviinietikkaa tai maunsuolaa ja vastajauhettua musta pippuria Sillä nyytit 125g / 4 ½ oz jauhoja, plus ylimääräistä pölyämistä 1 tl leivinjauhetta ripaus suolaa 60g / 2 ½ oz tali vettä, jotta taikina Voit palvellaperunamuusia
Nautapata kanssa dumplings





























1 rkl silputtua flatleaf persiljaa 
Valmistusmenetelmä 
Kuumenna uuni 180C/350F/Gas 4. 
Jotta nautapata, lämmön öljy ja voin uuninkestävään vuokaan ja paista naudanliha kunnes lopen puolelta. 
Ripottele jauhot ja paista vielä 2-3 minuuttia. 
Lisää valkosipuli ja kaikki kasvikset ja paista 1-2 minuuttia. 
Sekoita viini, kalusto ja yrtit, lisää sitten Worcesterkastike ja balsamiviinietikkaa, maun.Mausta suolalla ja mustapippurilla. 
Peitä kannella, siirretään uuniin ja kypsennä noin kaksi tuntia tai kunnes liha on mureaa. 
For nyytit, siivilöidä jauhot, leivinjauhe ja suola kulhoon. 
Lisää tali ja riittävästi vettä muodostaa paksu taikina. 
Kanssa jauhotetulle kädet, rulla lusikallista taikina pieniä palloja. 
Kahden tunnin jälkeen poista kansi muhennos ja aseta pallot päälle muhennosta. Peitä, palaa uuniin ja paista vielä 20 minuuttia, tai kunnes nyytit ovat turvoksissa ja ovat pehmeitä. (Jos haluat oman nyytit kultainen alkuun, jätä kansi pois palatessaan uuniin.) 
Palvelemaan, aseta lusikallinen perunamuusia päälle kunkin neljän palvelevat levyt ja päälle muhennosta ja nyytit. Ripottele päälle hienonnettua persiljaa. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko