Paahdettua Ankkaa Kuva Täyte

Paahdettua Ankkaa Kuva Täyte

Kuten useimmat artsy lapset kasvatettu 1980 New England, joskus noin ikä kahdeksan I valettiin paikalliseen lastenteatteria tuotanto Charles Dickensin  Joululaulu .Minun virallinen rooli oli jotain, "Ensemble Girl # 7", mutta olin myös valettu kuin varamies ja kokeneempi rooli - rooli, joka oli  kaksi  koko riviä. Vaikka jokainen kertoo hänelle rikkoa jalka, että yöllä suorituskyvyn muut poika oli täysin terve, joten 15 minuuttia vietin Harjoittelen kaksi riviä olivat nolla. En kuitenkaan saa viettää tuntui tunnin laulaa Figgy vanukas muun lampaita ensemble. Ilmeisesti se jätti merkki.
Muista kohtaus, jossa Roope ja Ghost of Christmas Present (t) creepily katsomassa Cratchit perhe palvelevat goose joulupäivänä? Ja Bob kävelee sisään Tiny Tim olalleen ja ilmoittaa, että Timmy oli "hyvä kulta" kirkon ja kaikkien erittäin bummed koska me kaikki tiedämme, että se on huono uutinen Timmy jos Roope ei saa tekonsa yhteen ja maksaa Bob oikeudenmukainen palkka? No, on järkevää, että Cratchits toimisi hanhi jouluna, koska he olivat kuin yhdeksän lasta ja yhteinen paistiksi hanhi voi syöttää jopa 16 henkilöä.
Mitä jos haluat palvella hauska, juhlava peli lintu loma paisti, mutta olet vain palvelee neljä henkilöä (ks. tämän kuukauden teema alla)? Tällöin hanhi ei selvästikään ole paras vaihtoehto, mutta ankka varmasti on. Ja se on helpommin saatavilla supermarketeissa kuin hanhi, säästät turha reissu.
Ankka on rikas, tumma siipikarja vaihtoehto tekstuuri paljon herkempiä kuin kalkkunan ja maku, joka on lievästi riistamainen. Ankanrintaa ympäröi paksu kerros rasvaa, joten on tärkeää pisteet ihon, jotta antaa joitakin rasvaa sulaa pois. Suolaus lintu etukäteen vuodenaikoina sekä lihaa, vaan myös harsintalangat nestettä niin, että kukin harsia tuo lisää mausteet. Hyvä herbed leivän täytteenä imee upeita ankka maku ja lisätään viikunat tasapainottaa suolaisia ​​yrtit kauniisti.
Ei aivan Figgy pudding, mutta tarpeeksi lähellä yhtä juhlava.
Huomautus tämän kuukauden teema:  Joulukuu on Paahda Post Kuukauden täällä YC. Jokainen torstaista uudenvuoden tulemme lähettämistä uusi loma paisti lomallesi inspiraatiota. Tämän vuoden Roast Post teema on puolueen Four - kunkin paisti resepti on kirjoitettu neljän hengen sijasta tavallista kahdeksan tai kymmenen, koska ei jokainen loma osapuoli on kymmeniä ihmisiä läsnä.
Paahdettua Ankkaa Kuva Täyte  - toimii 4
1 - 5-6 lb duck 
2 T suolaa 
1-2 ft patonkia kanssa hyvä kuori (noin 6 kupillista kuutioiksi) 
1 t oliiviöljyä 
2 salottisipulit 
1 oksa tuoretta rosmariinia 
1 oksa tuoretta meiramia 
1 oksa tuoretta timjamia 
2 oksaa tuoretta salviaa 
1/3 C kuivatut tehtävä viikunoita 
1/2 C kermaa tai maitoa 
1 t suolaa 
1/2 t vastajauhettua pippuria
Kuumenna uuni 400 asteeseen.
Huuhtele ja kuivaa ankka. Asetettu levy rinta ylöspäin. Pisteet top 4 kertaa molemmille puolille. Mausta reilusti kaksi ruokalusikallista suolaa.
Cube leipä 1 tuuman kpl. Paikka vuokaan ja paahtoleipää uunissa taas muut aineet ovat valmiita tai noin 10 minuuttia.
Kuumenna öljy pienessä paistinpannu yli keskipitkän vähän. Kuori ja kuutioi salottisipulit ja lisää ne öljy.Pehmentää noin 5-7 minuuttia.
Hienoksi jauheliha yrttejä, varret poistettu. Kuutioi viikunat osaksi 1/4 tuuman kpl.
Poista leivän uuni ja suuri kulho sekoita salottisipuli, yrtit, viikunat, suolaa, pippuria ja kermaa tai maitoa.
Täytä ankka leivän seoksen. Set telineeseen paahtamalla pannulla ja anna keitä noin 2 tuntia yhteensä, saunan puolen tunnin välein, kunnes lämpötila paksuin osa reiteen saavuttaa 175. Lämpötila jatkaa kiivetä turvallinen lämpötila 180. Tarjoile kuumana kevyempiä puolin kuten höyrytettyjä kasviksia.