Marokon ruoka ulkomailla

Marokon ruoka ulkomailla


Marokon ruoka ulkomailla Couscous on yksi suosituimmista Berber Pohjois-Afrikkalainen ruokia maailmanlaajuisesti. Markkinat, kauppoja ja ravintoloita Euroopassa, etenkin Ranskassa ja tapahtumat UK ominaisuuden karitsan tajines, bastilla ja couscous. Paula Wolfert, tuottelias yhdysvaltalainen kirjailija 9 keittokirjoja (2 marokkolaisia ​​ruokia), auttoi enable Marokon-amerikkalaiset nauttia äidinkielen ruokaa helposti. Hän esiintyi Martha Stewart Show osoittamaan ruoanlaitto savea. Ensimmäinen Marokon kirja julkaistiin vuonna 1973 on edelleen painettuna ja lisättiin James Beard Hall of Fame vuonna 2008. Toinen Marokon kirja ilmestyi viime vuonna ja voitti juuri James Beard Best International keittokirja 2011. Raised välillä Fez ja San Sebastian, Chef Najat Kaanache on toiminut epävirallinen Culinary suurlähettiläs Marokon jakaminen Marokon makuja ja ruoanlaitto tekniikoita moniin maailman huippukokit aikana hänen pyhiinvaelluksen kautta paras ravintola keittiöt Espanjassa, Tanskassa, Hollannissa ja Yhdysvalloissa. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko