Marokon kauhtana

Marokon kauhtana


Marokon kauhtana

Marokon Kaftan




Kauhtana tai kauhtana, on perinteinen mekko Marokon naisten.Aikakaudella Sultans, kauhtana oli kuluneet sekä miehet women.When kauhtana tuli Marokossa Turkista, siitä tuli lähinnä artikkelin naisten vaatteita.
                                                      Vanha turkkilainen kauhtana
Kauhtana on väljä, mutta on yleensä monimutkaisempia kuin muut marokkolaista perinteistä vaatteita kuten jalabia, koska se on kulunut useammin erityistä occasions.It on pitkä mekko tyyliin kaapu. Caftans on valmistettu joko puuvillasta tai silkistä. Ne ovat nilkka-pituus ja voidaan kiinnittää ylös edessä, jossa on painikkeita. Sash vyötärölle täydentää asu. Jotkut caftans on suunniteltu kehittää värejä ja kuvioita, ja muut tyylit ovat paljon yksinkertaisempia.
Perinteinen hääpuku Marokossa on kauhtana, vaikka jotkut naiset mieluummin Western morsiuspuvun olevan modern.Caftans suunniteltu häät voivat olla hyvin monimutkaisia, kirkkaasti brodeerattu kukka kuvioita eri värejä, kuten vihreä, punainen, tummanruskea ja valkoinen . Hihat ovat täynnä ja hyvin laaja.
 


                     
                                     

marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko