Keittiö Marokon

Keittiö


Keittiö Marokon


marokkolaisia ​​ruokia on erittäin monipuolinen, kiitos Marokon vuorovaikutusta muiden kulttuurien ja kansojen vuosisatojen. Marokkolaisia ​​ruokia on joutunut Amazigh (Berber), maurien ja arabien vaikutteita. Kokkeja kuninkaallinen keittiöissä Fez, Meknes, Marrakech, Rabat ja Tetouan jalostetaan sitä vuosisatojen ja loi perustan ns marokkolaisia ​​ruokia tänään. 
Marokko on mitoitettu keskuudessa maailman paras sen ruokaa. Tässä annamme sinulle makua runsaasti Marokon makuja, jotka odottavat sinua.



Voimakas arabien vaikutus löytyy kaksi kuninkaan kaupungit, Fez ja Marrakesh, vaikutti suuresti marokkolaisia ​​ruokia, samoin Andalusian tunteita Tetuanin ja juutalaisten perinteitä merenrantakaupungissa Essaouira. Näkökohdat kaikkien näiden kulttuurien löytyy neljässä rakastetuimpia marokkolaisia ​​ruokia: couscous, plumped mannasuurimot jyviä, jotka tarjoillaan erilaisia ​​täytettä,  bisteeya , herkullinen kolmikerroksinen piirakka, joka on sekä suolaisia ​​ja makeita ja kääritään ohuin leivonnaiset,  mechoui , tarjous paahdettua lammasta, ja  djej emshmel , mehevä paahdettua kanaa oliiveja ja sitruunaa.
Vaikka mausteita on tuotu Marokkoon tuhansia vuosia, monet yleisesti käytetyt raaka-aineet ovat kotimaista: minttu ja oliiveja Meknes, appelsiineista ja sitruunoista aurinkoinen Fez, pistelevä päärynä Casablanca ja shad päässä Sebou joen. Myös viljellään Marokossa ovat granaattiomenia, mantelit, päivämäärät, saksanpähkinät, kastanjat, hunaja, ohra, kirsikat ja meloni. Seafood on runsaasti pitkin Atlantin rannikkoa ja karitsan ja siipikarja kasvatetaan korkeammalle maalle.
Marokkolaiset ovat nopea huomauttaa, että parhaat ateriat löytyvät ole ravintoloissa vaan kodeissa. Tässä maassa hyvää ja runsaasti ruokaa, painopiste on selvästi valmistelee oman.On syytä mainita, että naiset tekevät lähes kaikki ruoanlaitto tässä hyvin perinteinen maa.



Saat marokkolaisia, erityinen ateria tarkoittaa laajaa valmistelu: juhla tärkeitä asiakkaille voi kestää viikon valmistelemaan ja valvoo isäntä ja hänen poikansa kanssa ilman naisia ​​on läsnä. Miehet kyykky on tyynyjä ympärille alhainen, taiteellisesti säädettyjä taulukoita ja hopea kannu hajustettua vettä otetaan noin ja kaadetaan yli kolme sormea ​​oikean käden vieraat ennen ateriaa alkaa ja viimeistely. Ei voi olla jopa 50 erilaista kurssia. Yleensä se on naisten talon joka kokki ateriat ja he viettävät tuntia valmistelussa. Jälleen, ei ole tuoleja, mutta valssatut mattoja tai tyynyjä, jotka toimivat paikkaa. Naisten pukeutua pitkä värikäs kaapuihin. Jokainen kotitalous Marokko tekee oman leivän, joka on valmistettu suurimot jauhoja. Kun leipä on sekoitettu ja muotoiltu jokainen perhe tuo omat jälkensä ennen sen lähettämistä leipomon ruoanlaittoon. tyypillinen perhe ateria alkaa Bstilla joka on rapea leivonnaiset, valssatut kunnes se on äärimmäisen ohut ja täynnä kanaa sekoitus makea ja pippurinen kastike. Seuraavaksi tulee tyypillinen brochette tai kebab on maustettu naudan tai lampaan rasva. Sen jälkeen olisi Tajine joka on kanan tai lihan mausteinen muhennos joka oli värjäyksen tuntia ja leivän kera. Seuraavaksi tulee aikana Batinjaan, munakoisoa tai tomaattia salaattia. couscous, kansallinen ruokalaji Marokossa voitaisiin sitten tarjoillaan lihaa ja vihanneksia seurasi viipaletta melonia tai hedelmiä ja leivonnaisia ​​tehdä hunajaa ja manteleita. Minttuteetä jälkeen tarjoillaan lopussa aterian. keskeisiä ainesosia marokkolaisia ​​ruokia marokkolaisia ​​ruokia on runsaasti mausteita, jotka vain luonnollista, kun ajatellaan mausteen kaupan Arabian Pohjois-Afrikkaan. Mausteita täällä käytetään parantamaan eikä peittää makua ruokaan. Seuraavat mausteet ovat yleisimmin käytettyjä. Cinnamon - joka löytyy Bisteeya, couscous ja monet jälkiruoat Kumina - jauhettua kuminaa on yksi kaikkein maustettu mauste käytetty ja on yleistä liha, lammas ja kana Kurkuma - aina löytyy Harira keitto joka on keitto humalassa iltapala ramadanin aikana Ginger - monissa patoihin Paprika - yleensä tomaatti ja kasvisruokien aniksen siemeniä - löytyy leipiä ja keksejäseesaminsiemenet - käytetyt leivät ja jälkiruokia