Keittiö Perinteet ja reseptit
Taste of Marokko Travel: World of marokkolaisia ruokia
Marokkolaisia ruokia on kulinaarinen tähti Pohjois-Afrikan. Imperial ja kaupan vaikutus on suodatettu ja sekoitettu Marokon kulttuuriin. Koska risteyksessä monia sivilisaatioita, keittiö Marokon on kuvioitu arabien, berberien, maurien, ranska, Lähi-idän, Välimeren Afrikkalainen, Iberian ja juutalaisten vaikutteita. Marokon ruoanlaitto on parannettu hedelmät, kuivatut ja tuoreet - aprikoosit, taatelit, viikunat ja rusinat, muutamia. Sitruunat säilötty suolaa sitruunamehua seoksen tuoda ainutlaatuinen kasvot monille Marokon kanaa ja kyyhkynen ruokia. Pähkinät ovat näkyvästi, pinjansiemeniä, manteleita ja pistaasipähkinöitä näy kaikenlaisia odottamattomiin paikkoihin. Marokon makeiset ovat rikkaita ja tiheä konvehteja kaneli, manteli ja hedelmät hajuvedet jotka ovat rullattu filo taikina, kastettu hunaja, ja sekoitetaan rahka. Kokkeja kuninkaallinen keittiöissä Fes, Meknes, Marrakech, Rabat ja Tetouan hienostunutta marokkolaisia ruokia vuosisatojen ja loi perustan ns marokkolaisia ruokia tänään. Mausteita käytetään laajasti Marokon ruokaa. Vaikka mausteita on tuotu Marokkoon tuhansia vuosia, useita ainesosia, kuten sahrami alkaen Taliouine, minttu ja oliiveja Meknes ja appelsiinit ja sitruunat päässä Fes, ovat kotitekoisia. Yhteinen mausteet ovat karfa (kaneli), kamoun (kumina), kharkoum (kurkuma), skingbir (inkivääri), libzar (pippuri), tahmira (paprika), anis siemenet, seesaminsiemenet, kasbour (korianteri), maadnous (persilja), Zaafrane Beldi (sahrami) ja minttu.
Tajine
Klassinen ruokalaji valmistetaan saviruukku, joka yhdistää lihaa, hedelmiä ja mausteita.
COUSCOUS
Kansallinen ruokalaji Marokossa syödään perjantaisin, häissä, hautajaisissa ja Ramadan.
LEIVÄT
Valikoima leivät ohraa ja mannasuurimot leivotaan tyhjästä naisten savi uunit.
Aavikot ja leivonnaisia
Marokon makeisia tehdään pähkinöitä, hunajaa ja kanelia kaikki muodot, koot ja tekstuurit.
RUOKA OLUT
Marokko on johtava viinintuottaja ja rohkea punainen ja valkoiset suosiossa länsimaalaisia.
MEHUT
Marokon puutarhat tuottavat appelsiinit, omenat, banaanit, luumut ja granaattiomenia käytetään hedelmien ja nutbased juomia.
Hedelmät ja NUTS
Marokko on koti lukemattomia viikuna, pähkinä ja päivämäärä puita, jotka tuottavat luonnolliset makeisia käytetään ruoanlaitossa.
Arabialaista kahvia
Marokko on arabia kahvin kulttuuri muistuttaa kuin Eurooppaan.
Minttuteetä
Minttu teetä, kansallinen Marokon juoma tarjoillaan kodeissa, markkinat ja juhlia.
MAUSTEET
Mausteet ovat välttämättömiä Marokon ruoanlaitto ja tunnettuja niiden lääkkeiden Valu