Gammon kanssa siirappi pekonia kuori

Gammon kanssa siirappi pekonia kuori


Gammon kanssa siirappi pekonia kuori


Se voi tuntua liikaa alkuun kinkku pekoni, mutta joulu on aikaa anteliaisuudesta. 
Ainekset 
3 rkl siirappia 
3 rkl vaahterasiirappia 
9 rashers savustettua pekonia 
1kg/2lb 4oz gammon yhteinen 
750ml / 1 ½ fl oz omenamehua 
1 sipuli, kokonainen, kuorittu 
3 neilikkaa 
2 kokonaista tähtianista 
2 laakerinlehteä 
6 pippureita 
½ suuri kurpitsa 
suolaa ja vastajauhettua mustapippuria 
4 rkl oliiviöljyä 
50g/2oz voita 
Valmistusmenetelmä 
Kuumenna uuni 200C/400F/Gas 6. 
Vuonna kulhoon, sekoita yhteen siirappi ja vaahterasiirappia. Lisää pekoni ja anna maustua vähintään neljä tuntia. 
Voit suuren potin, lisää omenamehu, sipuli nastoitettu neilikka, lahti, tähtianista ja pippurit.Lopuksi aseta gammon nivel neste ja hauduta kannella on 1 tunti ja 30 minuuttia. 
Samaan leikata kurpitsan puoli, puoli uudelleen. 
Aseta kurpitsa uunivuokaan, iho-alaspäin, ja noro oliiviöljyä. Mausta suolalla ja mustapippurilla, lisää nokare voita jokaisen kurpitsa siivu ja leipoa uunissa 45 minuuttia.Kun keitetyt kumoaa alle folio pitää lämpimänä. 
Kun gammon on keitetty, poistaa nestettä, paikka uunipellille, ja sitten kerros siirappi pekoni päälle. 
Paista vielä 15 minuuttia, tai kunnes pekoni on rapea . 
Carve gammon ja tarjoile kauhallista pehmeä kurpitsan lihaa. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, hercules luola Marokko