Makea Couscous maftoul

Makea Couscous maftoul


Makea Couscous maftoul   Resepti ehdotti: Choukria   alkuperä resepti: Libanonin Keittiö   Henkilömäärä: 6 henkilöä.   Valmistusaika: 0 h 15 min   Valmistusaika: 0 h 25 min   Vaikeusaste: Helppo   Hinta: kohtuullinen Ainekset: 200g valkoinen maftoul 1 kanelitanko 3 rkl. kanssa mantelirouhetta 100g sokeria 100g kirkastettua voita 1 muussattu banaani 50 cl maitoa 1 rkl. kahvia lusikka murskattua kardemummaa siemenet 1 rkl. ruokalusikallista rusinoita Maftoul makea couscous valmistelu: Valmistella couscous resepti maftoul mellitus:In raskas kattilaan, kuumenna kirkastettu voi kanelilla. Lisää maftoul ja mantelit ja keitä kaiken miedolla lämmöllä sekoittaen usein, kunnes hieman blondissent ainesosia. Lisää sokeri ja sekoita kunnes sulanut. Lisää sitten banaani ja sekoita hyvin. Pois lämpöä, lisää maito, sekoita ja laita tuleen. Peitä puoli pannulla ja keitä miedolla lämmöllä kunnes se on täysin imeytynyt maftoul on maitoa. Keiton lopussa, lisää kardemumma ja rusinat. Maista viljaa, se on keitetty sydän. Muuten, lisää hieman maitoa ja kypsennä. Poista kaneli ja tarjoile lämpimänä. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri , Hercules luola, hercules luola Marokko





Couscous Amlou


Couscous Amlou  Resepti ehdotti: Choukria  alkuperä resepti: marokkolaisia ​​ruokia Henkilömäärä: 6 henkilöä.  Valmistusaika: 0 h 30 min  Paistoaika: 1 h 40 min  Vaikeusaste: Helppo  Hinta: kohtuullinen Ainekset: for couscous: 500 g hieno couscous + 1 rkl. kahvi suolaa 3 kanelitankoa 150 g voita paloiksi ja kastike: 1 kg kivettömiä luumuja 150g ruskeaa sokeria 50 ml vettä 1 vaniljatanko + 1 kanelitanko 4 kynttä + 1 viipale tuoretta inkivääriähieman raastettua muskottipähkinää ja kastike amlou: 100g kokonaisia ​​manteleita, kuorittua puhdasta Argan öljyä 3 rkl. neste hunaja mehu 1/2 sitruunan valmistelu couscous amlou: Valmistella couscous resepti amlou: Valmista kastike muutaman tunnin eteenpäin sulaa vaniljatanko. Suuressa kattilassa, sulaa sokeria veteen kaikki mausteet. Kiehauta ja keitä 10 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää luumut ja keitä 30 minuuttia hyvin miedolla lämmöllä välillä sekoittaen varovasti vahingoittamatta hedelmiä. mehun tulee olla runsasta ja imelä. Anna jäähtyä ja säilytä kastike vähintään 4 tuntia jääkaapissa. Aloita kostutus ja ruoanlaitto couscous noin 1 tunti etukäteen. Laita couscous kulhoon tai kulhoon Lisää oliiviöljy ja sekoita. Kaada 30 unssia kylmää suolattua vettä ja ravistellaan pakkausta jakaa vettä, lisätään kanelitangot .. Anna kohota 15 minuuttia, sitten upota couscous (murentua se kämmenten välissä ja sormenpäät) kunnes kaikki kokkareet katoavat. Kaada couscous osaksi siivilä höyrylaiva, eristää liitoksen valkoinen paperi taitettu ja keitä noin 20 minuuttia, kunnes höyry kulkee couscous. Laita couscous pannulla, lisää 1 kuppi vettä ja upota. Korvaa höyryn 20 minuuttia ja senkkaa uudelleen ennen kolmasosa höyryssä 5 minuuttia. Valmista kastike amlou Toast mantelit pellille uunissa noin 15 minuuttia. Ne olisi mukavasti lopen ilman mustuvat. Laita ne tehosekoittimeen ja jauha ne hienoksi liitä että keräät isossa kulhossa. Lisää Argan öljy seos, pelaajan varovasti, kunnes homogeeninen voide. Lisää hunaja ja sitruunamehu, ja lopuksi sisällyttämään Argan öljyä kunnes saadaan neste johdonmukaisuus (sinun pitäisi pystyä maksamaan lusikka]. Ennen voita couscous, poista kaneli. Tarjoile buttered couscous ja nykyinen jakaa haudutettu luumut ja mausteinen kastike amlou maksamaan pienen summan kullekin lautaselle. marokko kulttuuri, Marokon ruoka, marokko ruoka, marokkolaisia ​​ruokia, marokko rannat, marokon ateria, rannat Marokossa, Marokon kulttuuri, Hercules luola, Hercules luola Marokko